Ýleride bu fotoðraflar hep hatýrlanacak
![]()
Hükümetin Sarý siteyi kayýt altýn alýnca, daha önceki ilanlardaki satýlýk fiyatlarý ilan deðiþikliðine gidilip yüzde 50 artmýþ gördüm.
Tam ters etki yapýyor.
Piyasaya çomak sokarsan sonuç bu oluyor.
Ayný þeyi dolarda da yaþarsak hiç þaþýrmayacaðým.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Haftada bir veya iki kere ailemle dýþarýda yemek yerim, bu cumartesi bir avm'nin yemek katýna gittik, saat 12:30, yemek katýnda doluluk taþ çatlasa %20, hiç böyle görmemiþtim orayý genelde en az yarý yarýya doludur, ara sýra gittiðimiz bir restorana geçtik oturduk (dönerci), tek müþteri biziz, biz yiyip kalkana kadar da baþka hiç gelen olmadý. Haftasonu böyleyse çok gecikmez topu dikerler.
Evde yap ye dýþarýda o kadar para verilmez diyenlere aldýrmam pek ama bir hesap geldi önceki yediðimizin üstüne yine iyi bir zam gelmiþ, yediðimiz yemekle tam doymadým bile ve hesap gerçekten acýttý, garsonun suçu yok tabii ama bahþiþ de býrakmadým o acýyla.
Kusura bakmasýnlar artýk kendimi enayi gibi hissetmeye baþladým, lüks yerlerde deðil fastfood'çularda bile kazýk yiyor hissine kapýlýyorum, bundan sonra evde yapar yerim ancak ayda yýlda bir özel günlerde veya misafir götüreceksem dýþarýda yerim. Benden bu kadar, dýþarýda yemek artýk benim kalibremi aþýyor, hala tasarruf yapabiliyorken birikimimi artýrmayý tercih edeceðim.
Þok market çalýþanlara %35 tüik enflasyon düzeltmesini vermiþ diye nette gördüm. Diðer 3 harflilerde aþaðý yukarý bu patikayý izler heralde 1 aya kadar
Asgari deðiþmezse daha önce dediðim gibi þuan %40sa oraný sene sonu asgari maaþ alan oraný %20ve altýna gelir
ula millet 42 tlye pideci uluyo biz bi nescafe bi çaya sýradan simitçide 26 tl ödedik
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri