Sayfa 220/354 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Dolar bazında ne kadar zarar ettik biz acaba şirket dolar bazında %10 büyürken.

2. Haberi mal satarak kullanan kim acaba. neyse sal da alalım biraz daha madem sermaye kararı yok tahtayı yık ne bekliyorsun 2 sene mağdur olmuş yatırımcı 2 yıl daha beklesin ne de olsa hesap soran yok alım yapana da sormazlar sanırım gerçi benim yatırım danışmanı virmanladığım malı ne zaman niçin ve kaça aldığı mı bile sordu bu ısrarını anlamadım ama belli ki birilerine bilgi satıyorlar o birileri tahtayı dilediği kadar bassın olduğu kadar da alırım artık. işin daha ilginç yanı sosyal medyada bedelsiz gurubunun hareketleneceği konuşurken böyle bir olayın gerçekleşmesi ne diyelim hırsız hırsızdır
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

3. Kardeş, operasyonun içinde şirketinde olduğunu yıllardır söylüyorum. Tahtadaki gruptan ne emir alırlar ise onu uyguluyorlar. Bu kadar net!
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    Haberi mal satarak kullanan kim acaba. neyse sal da alalım biraz daha madem sermaye kararı yok tahtayı yık ne bekliyorsun 2 sene mağdur olmuş yatırımcı 2 yıl daha beklesin ne de olsa hesap soran yok alım yapana da sormazlar sanırım gerçi benim yatırım danışmanı virmanladığım malı ne zaman niçin ve kaça aldığı mı bile sordu bu ısrarını anlamadım ama belli ki birilerine bilgi satıyorlar o birileri tahtayı dilediği kadar bassın olduğu kadar da alırım artık. işin daha ilginç yanı sosyal medyada bedelsiz gurubunun hareketleneceği konuşurken böyle bir olayın gerçekleşmesi ne diyelim hırsız hırsızdır
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

4. Yanlıs hatırlamıyor isem, zamanında (yaklaşık 10 yıl önce) brisa da da aynı durum vardı. Sermaye arttırımı yok falan filan dediler 2 ay sonra 40 bedelsiz verdiler. Bunlar da o şeytanın arka bacağıdır!!!
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Kardeş, operasyonun içinde şirketinde olduğunu yıllardır söylüyorum. Tahtadaki gruptan ne emir alırlar ise onu uyguluyorlar. Bu kadar net!

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

5. At hırsızı ne diye fiyatlamış bunu 5 pddd ye indir 2 ye bak sermaye artırımı da yok gerçi 330 geldimi 3 olur zaten %50 de basar finansallar düzelmiş olur sonra yeniden bedelsizi fiyatlar ahhahhaha tabiki uyduruyorum onlarda o cesaret yok işleri güçleri hile ile yatırımcıyı soymak
    sana bedelsiz öncesi mal satarsam ne olayım ben bu sene de buradayım seneye de

6.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Yanlıs hatırlamıyor isem, zamanında (yaklaşık 10 yıl önce) brisa da da aynı durum vardı. Sermaye arttırımı yok falan filan dediler 2 ay sonra 40 bedelsiz verdiler. Bunlar da o şeytanın arka bacağıdır!!!

sn o sullivan kuklaları çıktı yıllarca mağdur ettikleri yatırımcının kalbine nifak soktu işte, kap da tam orada kesildi bu işin %80 ni psikoloji bende sabır çoookk..

7. Benim aklımda bir şey daha var ama onu bizzat zamanı geldiğinde buraya yazacağım sonrada spk ya her şey için hayırlısı sağlığınız yerinde olsun yeter bu at hırsızlarına kafa yormaya değmez her şeyin bir zamanı var

8. Aynı lot sayılı konya 510 fk 12 dd ile 950 lerde işlem görüyor[emoji846][emoji846][emoji846]

Bfren 73 fk 27 dd ile 1115 TL den işlem görüyor[emoji3][emoji3][emoji3]

Bizim basiretsiz hisse 24 fk 5 dd lerde 310 lu fiyatlarda[emoji3][emoji3][emoji3]

Bedelsiz beklentili hisseler hareketli. Egeen tavan bfren konya %5 lerde. Bu adi hırsızlar hala ş.sizlik peşinde. Allah gani gani ......nızı versin. Başka sözüm yok!!!

Son düzenleme : O'Sullivan; 20-06-2022 saat: 15:45.

Sayfa 220/354 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •