Dolar bazýnda ne kadar zarar ettik biz acaba þirket dolar bazýnda %10 büyürken.
Dolar bazýnda ne kadar zarar ettik biz acaba þirket dolar bazýnda %10 büyürken.
Haberi mal satarak kullanan kim acaba. neyse sal da alalým biraz daha madem sermaye kararý yok tahtayý yýk ne bekliyorsun 2 sene maðdur olmuþ yatýrýmcý 2 yýl daha beklesin ne de olsa hesap soran yok alým yapana da sormazlar sanýrým gerçi benim yatýrým danýþmaný virmanladýðým malý ne zaman niçin ve kaça aldýðý mý bile sordu bu ýsrarýný anlamadým ama belli ki birilerine bilgi satýyorlar o birileri tahtayý dilediði kadar bassýn olduðu kadar da alýrým artýk. iþin daha ilginç yaný sosyal medyada bedelsiz gurubunun hareketleneceði konuþurken böyle bir olayýn gerçekleþmesi ne diyelim hýrsýz hýrsýzdýr
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Yanlýs hatýrlamýyor isem, zamanýnda (yaklaþýk 10 yýl önce) brisa da da ayný durum vardý. Sermaye arttýrýmý yok falan filan dediler 2 ay sonra 40 bedelsiz verdiler. Bunlar da o þeytanýn arka bacaðýdýr!!!AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
At hýrsýzý ne diye fiyatlamýþ bunu 5 pddd ye indir 2 ye bak sermaye artýrýmý da yok gerçi 330 geldimi 3 olur zaten %50 de basar finansallar düzelmiþ olur sonra yeniden bedelsizi fiyatlar ahhahhaha tabiki uyduruyorum onlarda o cesaret yok iþleri güçleri hile ile yatýrýmcýyý soymak
sana bedelsiz öncesi mal satarsam ne olayým ben bu sene de buradayým seneye de
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Benim aklýmda bir þey daha var ama onu bizzat zamaný geldiðinde buraya yazacaðým sonrada spk ya her þey için hayýrlýsý saðlýðýnýz yerinde olsun yeter bu at hýrsýzlarýna kafa yormaya deðmez her þeyin bir zamaný var
Ayný lot sayýlý konya 510 fk 12 dd ile 950 lerde iþlem görüyor[emoji846][emoji846][emoji846]
Bfren 73 fk 27 dd ile 1115 TL den iþlem görüyor[emoji3][emoji3][emoji3]
Bizim basiretsiz hisse 24 fk 5 dd lerde 310 lu fiyatlarda[emoji3][emoji3][emoji3]
Bedelsiz beklentili hisseler hareketli. Egeen tavan bfren konya %5 lerde. Bu adi hýrsýzlar hala þ.sizlik peþinde. Allah gani gani ......nýzý versin. Baþka sözüm yok!!!
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 20-06-2022 saat: 15:45.
Yer Ýmleri