Nolur yapmayın, tamam daha ağzımı açmam, bir arkadaş sordu sen kaçtan alırsın diye o yüzden yazdım. kimsenin hakkına girmek o bu değil aman ben dedim diye 3e gelince almayın da 3e gelene kadar da satmayın. BENİM LAFIMLA HAREKET EDEN KESİNLİKLE OLMASIN!!!benim şahsi görüşüm bu, bütün kalbimle yazıyorum umarım para kazanmaya uğraşan buralarda yazı yazan emek veren herkes umarım beklediğinden de çok kazanır, benim söylediklerim UMARIM YANLIŞ ÇIKAR, ÇIKADABİLİR ZATEN...umarım yanılıyorum siz kendiniz araştırın düşünün kendiniz karar verin, ne benim lafımla ne uçacak kaçacakçıların lafıyla değil.LÜTFEN...GÖNÜLDEN çok kazançlar diliyorum, burası BİST zaten herşey olabilir gerçekten, kimi senet 1.5 f/k'da kalır çok iyi temelle, kimi senet 128f/k'ya çıkar zararla...UMARIM ÇOK ÇOK KAZANIRSINIZ, BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE SÖYLÜYORUM hayallerdeki gibi umarım çoooook artar bu senet de, belki de uçar kaçar gerçekten. vadenize bakın, dünyaya bakın, türkiyeye bakın kendi ekonomik durumunuza bakın, aklıselim karar verin.LÜTFEN. GSDHO'nun çoook artması hepinizin çok kazanması dileğiyle, verdiğim rahatsızlık için gerçekten özür dilerim....
Yer İmleri