Sayfa 496/993 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ürün gitmediğini biliyorum tabi ki .

Ürünü gittigidiyor ekleyen adam üçkağıtçı ise kabak e-ticaret aracı kuruma patlıyor onu demek istedim vurgun yapıp hesabı kapatıp giderler denetim olmazsa .

Trendyol bir kere oldu adam görsel marka çanta koymuş açıklama kısmına kareli not defteri diye not girmiş .

50 bin tane sattı fiyat ucuz diye sonra bütün mağdurlar trendyola saldırdı mecbur paraları ödedi trendyol .

Adam dedi ben defter yazdım o defterin kapağının resmî idi diye o kategoriye bakana ne oldu dersiniz
    Trendyol'un uygulamasi farklı ve ne b. yediklerini ben de bilmiyorum, ama N11 ve Gittigidiyor alıcı onay vermedikçe satıcı, nahhh... parasını alıyor isterse götünün fotoğrafını koysun...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,052
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Oraya ürün girmez, satıcı ürünü doğrudan kargoya teslim eder.

Tavsiyeme uyun, aracılı E-Ticaret budur.
    Amazon'da bir çok ürün, amazondan gönderilir, gittigidiyorda, satıcı gönderdi bu güne kadar aldıklarımı

bende son zamanlarda, tüm e ticartimi amazona kaydırdım.

prime üyelik, 10 tl lik bile malzeme alsan, kargo bedava
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Trendyol'un uygulamasi farklı ve ne b. yediklerini ben de bilmiyorum, ama N11 ve Gittigidiyor alıcı onay vermedikçe satıcı, nahhh... parasını alıyor isterse götünün fotoğrafını koysun...

Ben bir ürün almıştım kargo bedava , ürün geldi kargocu para istedi verdim , sonra şikayet ettim onay vermedim , adam kargo ücretini hesabıma göndermek zorunda kaldı...Sonra şüpheli işlemden çıkarıp onay verdim...Gittigidiyorda oldu bu iş...
    Trendyol direk parayı alıyor..Onay falan yok...

Konu Gittigidiyor'un 217.5 milyon dolar gaymeyi gömüp gitmesi, efendim Ebay Dunya devi burayı rasyonel görmemiş falan demeyin, başka bir açıdan bakın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yazacam da, Silivride cigara verselerde rakı vermezler bana, ben de buzlu rakı severim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Gerekse bir kasa bira da olur, cin de entel takılmam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7. sahibinden.com'a, bi arkadaş emlakçılık yapıyor bir şirkette, 12 bin TL ödüyoruz her ay dedi, 200 ilan mı neymiş. Yuh dedim çokmuş. Bu trendyol'da filan da öyledir hatta daha da yüksektir.

Bir tür sanal AVM gibiler yani...hem dükkan kirası, hem çok satılan bir ürün varsa ona el koyup onu direk satma, hem başka sanal büyük zincirlerle ağ kurma, bi de anlaşıyorlarmış o ürünü başka yerde sattırmıyorlarmış çok popüler bir şeyse.

Bunlar üzerinden kurulan bir Lojistik firmasının start-up hikayesini izlemiştim youtube'da, deli paralardan bahsediyor. Hadi onların tesisi çalışanı filan vardı, başka genç bir çocuk, bir taraftan alıyor başka bir tarafa satıyor tek yaptığı bu, ama tabi bunun bir yazılım ilmi var anlattı da kafamda kalmadı hiç biri, bu çocuk da deli paralardan bahsediyordu.

İlginç...tekel var bu sektörde de...demek ki...küçükler ölsün...döndük bağladık gene titanizm felsefesine

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,096
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Taksiciler akaryakit zamlarini protesto ediyorlarmis.

Bunlarin oy deposu degilmiydi bunlar.

Beter olun len..!
    Aynen öyle,2020 mart ayıydı,taksicinin biri ile tartıştım taksinin içinde,adam imamoğluna saydırıyordu,ne yaptı dedim bizi maf etti,yani dedim,hırsızlıkları,ülkeyi soyup soyanlara,yargıyı ele geçirip tek adamlığını ilan edip halkını ezmeye kalkanları bıraktınız,şimdi suçlu imamoğlu öylemi dedim,abi sen bu işlerden anlamazsın,beni galiba yaşlı moruk cahil sandı,bak dedim delikanlı aramızda 30 yaş fark var,eski mitçiyim,10 sene bakanlık idaresinde bulundu 28 sene kamuda çalıştım 17 sene oldu emekli olalı iktisatçı siyasetlen yakından ilgilenirim,senmi daha iyi biliyorsun ülkenin durumunu,yoksa benmi,üstelik borçlar 5 misli artmış,demesinmi bütün ülkelerin borcu var,yoool vs yaptı,peki hani yapılan araba,uçak onuda yaparız,nah yapar demedim,sadece elin gevuru biribirine sahip çıkar sana çıkmaz,çıksayı 100 senelik osmanlının borcunu Atatürk ödemezdi dedim derken beni bırakacağı yere geldik,başka yolcu binerken sadece şunu söyledim kapıyı kapatmadan,bak dedim sakın aç kalmamaya bak,çok kötü günler yakın zamanda geliyor dedim,o zaman kulak astığını sanmıyorum o lavuk ve lavukların,şimdi anlamışlardır haklı olduğumu,istanbulda hangi taksiye binsem devamlı tartışırdım %90 kısımı akçıydı,şimdi bende oh olsun onun gibilere diyorum

Sayfa 496/993 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •