Sayfa 302/781 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 6241 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Yeni başkan tabi ki tepeden atanmış bir kişi. Lakin, kurumun içinden geliyor olması avantaj. Thy'yi iyi tanıyor. Eğitimi, background'u kuvvetli görünüyor. Başlamasıyla beraber ortaya bir vizyon koydu ve yeni bir heyecan yarattı. Liyakat konusunda şimdilik bir sorun görmüyorum, ilk izlenimim ilerisi için olumlu. İnşallah yanıltmaz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Rize yolcuları yerini aldı mı?

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Kemerle bağlandı ucuz için bütün hazırlıklar tamamdir. Çaylar da demlendi dört gözle sabitle bekliyoruz ..ya Allah bismillah [emoji3478][emoji2]
     Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Rize yolcuları yerini aldı mı?
    RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

BOFA aldığı sattığı, bugün de THYAO alıp EREGL satmış,

5.  Alıntı Originally Posted by TheTaurus Yazıyı Oku
    Yeni başkan tabi ki tepeden atanmış bir kişi. Lakin, kurumun içinden geliyor olması avantaj. Thy'yi iyi tanıyor. Eğitimi, background'u kuvvetli görünüyor. Başlamasıyla beraber ortaya bir vizyon koydu ve yeni bir heyecan yarattı. Liyakat konusunda şimdilik bir sorun görmüyorum, ilk izlenimim ilerisi için olumlu. İnşallah yanıltmaz.
    İngiliz haber ajansı Türk yetkilinin açıklamalarını, Türk yetkili Suudi Arabistanın Varlık Fonu bünyesinde olan ve olmayan şirketlerle de ilgilenebileceğini ya da bir süre öne Birleşik Arap Emirliklerinin yaptığı gibi yatırım yapılabileceğini söyledi

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...cikti-7208139/

THY de satmazlar inşallah

6. Thy şayet çok güzel karlar açıklar ise temettü verme ihtimali var mı? Ve 2.çeyrek bilançolar ne zaman gelmeye başlayacak ortalama

7. Suudi yetkililer THY ile güzel anlaşmalar yapabilirler bence. Çünkü THY nin bölgesel konumu muhteşem bence. Her havayolunun anlaşma yapması onlar için avantaj bizim için de avantajli olur. Hem yolcu sayısı artar hemde uygun indirimli fiyatlar ile daha çok yolcu çekilebilir hemde kâr marji artar şirketlerin. Bence Suudi arabistan ile işlerin iyiye gitmesi her yönüyle guzel bir şey. Belki petrol ve doğalgazı bile biraz indirimli verebilirler belki de.

Citibank tekrar alıma geçmiş gibi görünüyor. Elindeki lot sayısı artış gösteriyor. Bu da iyiye işaret bence.

Yeni yükseliş kanalinin devamını bekliyorum.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

8.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Thy şayet çok güzel karlar açıklar ise temettü verme ihtimali var mı? Ve 2.çeyrek bilançolar ne zaman gelmeye başlayacak ortalama
    Temmuz ortasi ile Ağustos sonuna kadar bilançolar açıklanır. Bizim ki ne zaman gelir onu bilmiyorum. Temmuzda tarihler açıklanır zaten. Temmuzda bilanço tahminleri de açıklanmaya başlayacak. Tahminlere göre hisselerde canlanma bekliyorum ben. Temmuz içinde bilanço beklentilerine yönelik yeni bir aksiyon oluşacak yani

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

Sayfa 302/781 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •