Dusmez bu borsaaaa. 2 haftadir diyorum hep hakli cikiyorum;)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
helal olsun akbnk, artıyı yaktı bile
bana ne ulan sizin dax -2,5 olmuş, dow -2 falan, bana masal anlatma diyor akbnk..
bananeist tavrından dolayı tebrik ediyoruz arkadaşı
Yarın TCMB PPK var, bana göre %12 ye çekebilirler. Uzun süre sabit kaldı, vatandaş tedirgin oluyor hepden mi battık diye.
10 yılllık tahvil faizi %18,90 gözüküyor BBHT'de.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Akşam yemek yenecekmiş. Covid-19 yasağını bir kaç ülke ile birlikte Türkiye için kaldırmışlar.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-61888998
Erdoğan, Muhammed bin Selman'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi görenle karşılayacak. İkili ve heyetler arası görüşmeler sonrası iki lider birlikte akşam yemeği yiyecek.
Muhammed bin Selman'ın Ankara ziyareti, yıllar süren gerilimin ardından Türkiye ve Suudi Arabistan için kritik önemde.
Türk Lirası'nın son aylarda rekor düzeyde değer kaybetmesi, resmi yıllık enflasyonun yüzde 70'in üzerine çıkması gibi ciddi ekonomik sorunlarla boğuşan Türkiye için bu zengin yer altı kaynaklarına sahip Körfez ülkesinden gelecek yatırım, kısa vadeli de olsa olumlu bir etki yaratabilir.
Ukrayna savaşıyla birlikte artan petrol fiyatları sonucu Suudi Arabistan'ın bu yılki kârının 400 milyar doların üzerine çıkması bekleniyor. Krallık, bu sebeple dış yatırımlarını da artırmak için fırsatlar kolluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dış piyasalardan ayrıştık ayağı çekecekler bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri