Sayfa 427/617 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by sokullu Yazıyı Oku
    Patronun 38 küsür milyon malı takasta görünmüyor. bilgisi olan var mı
    Deniz bank taki malın yaklaşık 30 milyon lotu 07.06.2022 tarih 11.36 ile 11.41 saat arlığındaki 5 dakikalık zaman aralığında yanılmıyorsam İş e virman edilmiş gibi. Üzerine başka yerlerden de virman sözkonusu olabilir. Keza İş o Tarihte bir anda elindeki mal 79 milyon a ulaştı. yanılıyorsam düzeltebilirsiniz. vesselam.

2. Sebebini anlamadım ama yorumum kaldırılmış. Hemde hiçbir olumlu ya da olumsuz içerik içermeyen yorumum. Bazen koku çabuk yayılır üstünü kapatarak yayılması engellenemez.
    Bofa nin robotu alacağına onca lotu sen alsaydın ya tahta yapıcı şimdi birde bofa nin kusmasini bekle işin yoksa

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sebebini anlamadım ama yorumum kaldırılmış. Hemde hiçbir olumlu ya da olumsuz içerik içermeyen yorumum. Bazen koku çabuk yayılır üstünü kapatarak yayılması engellenemez.
    Bofa nin robotu alacağına onca lotu sen alsaydın ya tahta yapıcı şimdi birde bofa nin kusmasini bekle işin yoksa
    ilginç .

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by uzman053 Yazıyı Oku
    Yeni gelin gibi naz yapıyor ama bu sefer verecek gibi... Bakalım hayırlısı...yatırım tavsiyesi olarak algılamayın sakın...kişisel fikrimdir.
    zaten bu yazdığın yatırım tavsiyesi değilki. yat(ır)ırım tavsiyesi

y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sebebini anlamadım ama yorumum kaldırılmış. Hemde hiçbir olumlu ya da olumsuz içerik içermeyen yorumum. Bazen koku çabuk yayılır üstünü kapatarak yayılması engellenemez.
    Üstadım keşke biraz çıtlatsaydın mevzuyu biraz daha pozisyon arttırırdık.

6.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    .......................

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Akışkanlar mekaniği, akışkanların (sıvılar, gazları ve plazmalar) davranışlarını ve onlara etkiyen kuvvetleri inceleyen fizik dalı.
    Efenimm şimdi kokunun yayılmasını önlemek için soğuk hava üfleyip......

y.t.d

8. Arkadaşlar işte bunun için ne olumlu ne olumsuz olduğunu söylemem zaten, çünkü tam bir netlik yok sonra aldım gitmedi sattım hisse gitti derseniz ne için kafamı agritayim.

bana mesaj yolu veya başka yollarla lütfen bunu sormayın eğer bir bilginiz varsa bende ki bilgiyi teyitleyecek olan dinlerim. Armut piş ağzıma düş bilgiyi benden kimse ama kimse beklemesin.
    Hisse alıp ve burayı okumaktan başka neler yapıyorsunuz bu hisse için yada para kazanmak yada kaybetmemek için Allah aşkına bunu kendinize soruyor musunuz ben o kadar araştırırken bile bunu kendime soruyorum.
     Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Üstadım keşke biraz çıtlatsaydın mevzuyu biraz daha pozisyon arttırırdık.

Sayfa 427/617 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •