Sayfa 239/948 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    Sn. drc78 topiği boş bırakma sık sık bekleriz.
    İnş kardeş hastalardan fırsat buldukça bakıyorum topiğe cepten borsaderinliktende müdahale ediyorum şuan 2,50 üzerinde tutmak gayretim bakalım spek amcanın niyeti ney onuda bilmiyoruz hepimizin kazanması ümidiyle hayırlı işler ..

2.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    İnş kardeş hastalardan fırsat buldukça bakıyorum topiğe cepten borsaderinliktende müdahale ediyorum şuan 2,50 üzerinde tutmak gayretim bakalım spek amcanın niyeti ney onuda bilmiyoruz hepimizin kazanması ümidiyle hayırlı işler ..
    2,60 daki 31bin lotu biri almış yada kendisi

3. Spek herhalde benim alışlarıma kızdı 2,60 daki 32000 lotu aldı ha böyle topla işte buralardan taşıyalım yukarıya hisseyi 2,64 deki lotu silerse birisi 2,75 e kadar yukarı çekeceğim hisseyi ky,nın sa kaldırırsa sevinirim 2,64 deki lotları..

4.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    2,60 daki 31bin lotu biri almış yada kendisi
    ben almadım onu kendisi aldı güzel oldu ama onun aldığı kesinleşti demek topluyor , toplu lot gördüğü zaman asla ytd dir..

5.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    ben almadım onu kendisi aldı güzel oldu ama onun aldığı kesinleşti demek topluyor , toplu lot gördüğü zaman asla ytd dir..
    onay geldikten sonra zaten hisse miktarı 3 de 1 ine inecek , piyasada hisse kalmayacak gibi.Buralardan ne koparırsa kardır mantıgında.

1 gün tavan çektiğinde kağıt zaten 3 TL olacak , tavan çektirmeside kolay malum piyasada hissede yok

6. 2.60 gibi bir rakamdan 32.000 lot almak güzel. Acele etmeseydik maliyeti dusurebilirmisiz ama tabi hersey kısmet.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Herkese merhaba, burada birleşmeye ve erciyas olarak işlem göreceğine kesin onay verileceği gibi bir hava oluşturuluyor fakat bu işlem o kadar kolay kabul görmeyebilir bunu da aklımızda bulundurmamız lazım. Nttur ve Nthol 2 yıldır birleşme için onay bekliyor ayrıca yapılmak istenen erciyasın borsada işlem görme talebi onayı daha da uzatabilir çünkü bu resmen yeni bir halka arz olacak. Spk sürecine her ihtimali göz önüne alıp yaklaşmak lazım çünkü tahta çok sığ umarım hayırlısı olur ytd.

8. [attach=confıg]5290[/attach] grafiğin anlatmak istediği. LİNK TIKLAYIP DAHA NET GÖREBİLİRSİNİZ

http://www.hizliresimyukle.com/image/H1Ckq
    Attached Images Attached Images

Sayfa 239/948 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •