Sayfa 105/610 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 4876 madde; 833 - 840 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    tahta yapıcaz derken her seferinde işin mokunu çıkarıyorlar... şirket ektiklerini biçmeye başlamışken bedavaya mal alamazlar artık bunu öğrenmeliler....
    Aynen, bu hissedeki yatırımcı profilini daha çözemediler galiba, arada hariçten dalanlar için yapıyorlarsa ona bir şey diyemem ama hisseye yapışanların sebepleri var.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. bawer bey hisseye yapışanlardan biride benim 2012 şubatında halka arzdan almıştım ama defter değerine bile fiyatı gelmedi durumum oldukça almaya devam ediyorum beklemeye devam

3. Epey eskisiniz sn.Niksarlı, bu hareketlerle bu hissede 10 senesini dolduranlara ödül vermeleri lazım gerçekten, benim henüz 3 sene falan oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Epey eskisiniz sn.Niksarlı, bu hareketlerle bu hissede 10 senesini dolduranlara ödül vermeleri lazım gerçekten, benim henüz 3 sene falan oldu.
    3 ay bile olmadı ama galiba kanser oldum

5. Sayın bawer 2012 yılında halka arzdan hisse alıpta 3 ay tutana Ahmet Bey %3 bonus hisse vermişti. Şirket büyüdükçe Ahmet bey daha cimri oldu temettü vermeyi aklından bile geçirmiyor

Geldik 5.44 de YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Kim demişti iki gün üst üste yeşil kapatmaz diye?

8.  Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Kim demişti iki gün üst üste yeşil kapatmaz diye?
    Ben demiştim, şaşırttı gerçekten ki zaten o ara 5.28'lerde eksiydi, belki de bir karekter değişikliğidir, bugün de devam ederse şaşırtmaktan ziyade şımartır bizi artık.

Sayfa 105/610 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •