Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Vatandaş satmış olsa yarın herif alır diyeceğim de görüntü herif sattıp kucağa bıraktı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hep sizin yüzünüzden oldu defalarca en sevdiğim renk kırmızı dedim ..gene mavi ye tav oldum ya

Durumum iyi değil haklısın bi Kıbrıs macera yapalım dedik o da gene kendi paramla oldu yauv
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi, iki misli şort yapar fazlasıylan çıkartırsın zararını
    Sana kim dedi real time online olarak Kıbrıs'a git deye, hadi gittin neye tekrar masaya geldin, hep kazan hep kazan var mı ki bu masada kazanan
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi, iki misli şort yapar fazlasıylan çıkartırsın zararını
    Sana kim dedi real time online olarak Kıbrıs'a git deye, hadi gittin neye tekrar masaya geldin, hep kazan hep kazan var mı ki bu masada kazanan
    memet abi var bi tek
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Seni anlıyorum da ..sevgili manif i anlamadım

https://www.youtube.com/watch?v=DaQV8wiv4Eg
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...45#post5979445
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    memet abi var bi tek
    Memedabi bankasını dörtbucuğa çeker hiç acımaz, tam bi psikopat, ben kazanamadım kimseye yar etmem diyormuş
    Hamdım Piştim Yandım

6. Konu: Vıop XLI
    En sonunda aldın bi yeşillik

----------

Kırmızı günde mi gönderiyon yeşili
    Hayat hoş gerisi boş

7. 96 yaşında çılgınlık yapanın da sonu bu olur da

Ben şimdi bi yüzmeye gidim ,sonra bakarız hadiseye
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Bu cevabın hiç bir gerçek araştırma yapmadığını ortaya koydu tesekkurler
    Eregli 35 civarindayken bir arkadas topikte bir paylasim yapmisti . Yanlis hatirlamiyorsam almanyada demir celik sektorunun en buyuk firmasi 1.5 fk dan islem goruyor demisti , adami afaroz ettiler . Ereglinin ozsermayesinden seneye verecegi temettuden bahsediyordu herkes . ( hrc fiyatlari 1200 den 700 civarina indi , son 2 ceyrek stok zarari yazmasini bekliyorum ) Bu durumda seneye temettu de hayal olabilir . Benzeri durumu tuprasta yasadim . Tupras pandemi oncesi 150 civarina giderken endeks 100 bin altindaydi galiba , herkes 200 -300 hayali kuruyordu . Ben de 90 a gelirse alirim belki dedim , 70 civari almistim . Bu arada 130 maliyetli adamin parasi dolar bazinda hala ayni yerde . Tupras 266 guncel fiyat . Dolar 2 katindan fazla gitti . kar zarar hesabini buna gore yapmak lazim . Zaman kimin hakli kimin haksiz oldugunu gosterecek . Yakinda thyde ucus iptalleri haberleri dusmeye baslarsa durum netlesir . Ingilteredeki bircok havalimaninda personel eksikligi yuzunden ucuslar aksiyor , bazi ucuslar iptal ediliyor . Thy nin hollanda veya belcika ucuslari iptal edilmisti galiba gecen gun . Bol kazanclar

Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •