Originally Posted by
uzman053
Tesekkur ederim videoyu izledim. Nedense bana pek güven vermiyor...proje başlasa hatta bittiğine de farzetsek Tahta yapıcı istemedikten sonra hisse gitmez. Zaten bizim gibi durumda olanların (3-4 yıldır tutanlar) bu işten para kazanabilmeleri en azından nötr olabilmesi için hissenin yirmili rakamlara hatta daha yukarılara çıkması lazım. Gider mi sanmam. Zaten muhtemelen ikili rakamlara gitse bir çoğumuz elimizden çıkarmış oluruz.
Ytd..
yani bu haberde bile tahtacı kağıdı tutabilir diyorsunuz. 164 milyon toplam hisse adedi.. 725 milyon TL yapıyor borsadaki hisseler. o da şu an 43 milyon dolar. şirketin yüzde 21 küsürü.. pendik projesinin büyüklüğü de aşağı yukarı şirketin cari pdsi kadar olsa kedi ciğer vs örneği verilmişti.. ben herşeye rağmen patronların sanayici olduklarını düşünüyorum. yok eğer patronlar işin içindeyse ve bu haberde bile gitmeyecekse fonlar alıp götürmeyecekse türkiyede yatırım olayı benim için bitmiş olur. her yanlış fiyatlamanın bir düzeltmesi olmak zorunda. mesele zamanlama... ben o zamanın yaklaştığını düşünüyorum.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Yer İmleri