eskiden arçelik reklamlarında;
şanzımanlı arçelik, bir sağa bir sola....
birden aklıma geldi....
Bugün kabine sonrası seçim ipucu ortaya çıkabilir
bilgi....
bilim adamları;
Öksürük, yüksek ateş ve tat/koku kaybı gibi bilinen semptomların yerine yeni hastalarda başka semptomların görüldüğünü
ve
bedende, başta ve kaslarda ağrı hissedilmesinin erken dönem bir corona virüsü semptomu olduğunu belitti....
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Erdoğan: Muğla'da büyükşehir belediyesi sende. İtfaiyeleri yok mu? Ne iş yaptılar? Biz burası CHP’li belediye demedik, gittik , müdahale ettik
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Adana’da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kalitede petrol bulduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Enflasyon’un yükünü bir süre daha omzumuzda taşıyacağız , vatandaşlarımızdan bir süre daha sabır diliyoruz . İnsallah 2023 Şubat - Mart ayında enflasyonu daha iyi bir yola koymuş olacağız
Yer İmleri