eskiden arçelik reklamlarýnda;
þanzýmanlý arçelik, bir saða bir sola....
birden aklýma geldi....
Bugün kabine sonrasý seçim ipucu ortaya çýkabilir
bilgi....
bilim adamlarý;
Öksürük, yüksek ateþ ve tat/koku kaybý gibi bilinen semptomlarýn yerine yeni hastalarda baþka semptomlarýn görüldüðünü
ve
bedende, baþta ve kaslarda aðrý hissedilmesinin erken dönem bir corona virüsü semptomu olduðunu belitti....
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Erdoðan: Muðla'da büyükþehir belediyesi sende. Ýtfaiyeleri yok mu? Ne iþ yaptýlar? Biz burasý CHP’li belediye demedik, gittik , müdahale ettik
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Adana’da petrol arama çalýþmasý yaptýðýmýz iki kuyuda yüksek kalitede petrol bulduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Enflasyon’un yükünü bir süre daha omzumuzda taþýyacaðýz , vatandaþlarýmýzdan bir süre daha sabýr diliyoruz . Ýnsallah 2023 Þubat - Mart ayýnda enflasyonu daha iyi bir yola koymuþ olacaðýz
Yer Ýmleri