Arama sonucu : 7939 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

İ.Melih nasıl tornistan yapacak merak içindeyim..
    Ben sayın İ .Melih Gökçek 'in bazı demans benzeri belirtileri gösterdiğini düşünüyorum , konu ile ilgili çözüm onerim sudur :

Sayın Gökçek için üzerinde Karayalçın resmi olan kumtorbasi ve dart hazırlanmalı kendisi günde 3 defa yemeklerden sonra 30 dakika dart ve torba çalışması yapmalıdır .

Ayrıca kendisi dünya lunaparklar konseyine alınmalı lunapark vb yerlere seçilecek olan dinazor figürlerini seçmeli mümkünse model çizimine katkı sağlamalıdır .

Ve dahi kendisine TDK soz lüğü verilmeli j harfinden başlayarak bütün kelimeleri okuması sağlanmalı ara ara sınav yapılmalıdır. .
    Bilahare Teve2 de Ali İhsan in yarismasina çikmasi sağlanmalıdır.

Önemli olan eleştiri değil çözüm sunmak ve sorun çõzmektir.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben sayın İ .Melih Gökçek 'in bazı demans benzeri belirtileri gösterdiğini düşünüyorum , konu ile ilgili çözüm onerim sudur :

Sayın Gökçek için üzerinde Karayalçın resmi olan kumtorbasi ve dart hazırlanmalı kendisi günde 3 defa yemeklerden sonra 30 dakika dart ve torba çalışması yapmalıdır .

Ayrıca kendisi dünya lunaparklar konseyine alınmalı lunapark vb yerlere seçilecek olan dinazor figürlerini seçmeli mümkünse model çizimine katkı sağlamalıdır .

Ve dahi kendisine TDK soz lüğü verilmeli j harfinden başlayarak bütün kelimeleri okuması sağlanmalı ara ara sınav yapılmalıdır. .
    Bilahare Teve2 de Ali İhsan in yarismasina çikmasi sağlanmalıdır.

Önemli olan eleştiri değil çözüm sunmak ve sorun çõzmektir.
    https://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=246109

zamanında burada yazan önlemler alınsa idi böyle olmazdı

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •