3.500 ü kim söyledi. 3.000 için tasarı hazırlandı diye biliyorum. Arttırmışlar mı
3.500 ü kim söyledi. 3.000 için tasarı hazırlandı diye biliyorum. Arttırmışlar mı
bir halt olacağı yok.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Ben sayın İ .Melih Gökçek 'in bazı demans benzeri belirtileri gösterdiğini düşünüyorum , konu ile ilgili çözüm onerim sudur :
Sayın Gökçek için üzerinde Karayalçın resmi olan kumtorbasi ve dart hazırlanmalı kendisi günde 3 defa yemeklerden sonra 30 dakika dart ve torba çalışması yapmalıdır .
Ayrıca kendisi dünya lunaparklar konseyine alınmalı lunapark vb yerlere seçilecek olan dinazor figürlerini seçmeli mümkünse model çizimine katkı sağlamalıdır .
Ve dahi kendisine TDK soz lüğü verilmeli j harfinden başlayarak bütün kelimeleri okuması sağlanmalı ara ara sınav yapılmalıdır. .
Bilahare Teve2 de Ali İhsan in yarismasina çikmasi sağlanmalıdır.
Önemli olan eleştiri değil çözüm sunmak ve sorun çõzmektir.
İstanbulda coronanın patladığı söylemiyor. Kardeşim çevrede herkes corona apartman olarak karantinaya alınan yerler varmış kartalda. Doktırkardanda benzer açıklama geliyor. Maske takın diyorlar
bir halt olacağı yok.
20-26 Haziran tarihleri arası covid 19 tablosu açıklandı ..
Ciddi artış var aman dikkat ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KKM den son dakika golüyiyen babam kkm den vazgeçti , maaşıda işbanka taşıdı 5000 kağıdıda kaptı
Orta sınıfdan oluşan sokakta bu yıl tatile giden nerede ise yokgibi; sokak araba dolu , park olmadığı kadar kalabalık...Bu yıl benzin parasını ist yiyelim diyorlar ...
Yeşil ağustosta güzel şeyler yapar ...Bayramda supriz yapaz ise....
Şimdilik Adana gazı ile gideriz...
Yer İmleri