Sayfa 594/993 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

3.500 ü kim söyledi. 3.000 için tasarı hazırlandı diye biliyorum. Arttırmışlar mı
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Cem TGRT den ayrıldı iddiaları var, doğruysa tühh...dik dur eğilme

Hepsinin totosu açıkta olduğundan Nedim'le oyuncu değişikliğine gitmişler...

Twitter'da rezerv bulan bulana, kuşbaşı, balık kraker, iskender...

İ.Melih nasıl tornistan yapacak merak içindeyim.

Yaw arkadaş şunların yüzde 1 ini biz yapsak, değil bir daha TV ye, insan içine çıkamayız, nasıl bir ar, haya...ilginç..

Siyaset yapacaksan önce ameliyatla aldıracaksın bunları, sonra her şey serbest...

Ütopya; ulan gerçekten bir an için ülkede, bütün kritik noktalara, en vatansever, en akıllı, en zeki, en çalışkan, en namuslu insanlar getirilse, uçacağız zannımca...nedir bu yahu, lağım lağım...belki de asıl sorun, sadece bundan ibarettir.
    Cem Küçüktüramamidebulandırır , malum mes'ele ile ilgili yazı , beyan , açıklama yapmış mı ?
    Bilen duyan ,Cem i gören var mı ??? , etrafta Rrr leri söyleyemeyen koyu güneş gözlüklü şapkalı herhangi biri Cem olabir ?
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

İ.Melih nasıl tornistan yapacak merak içindeyim..
    Ben sayın İ .Melih Gökçek 'in bazı demans benzeri belirtileri gösterdiğini düşünüyorum , konu ile ilgili çözüm onerim sudur :

Sayın Gökçek için üzerinde Karayalçın resmi olan kumtorbasi ve dart hazırlanmalı kendisi günde 3 defa yemeklerden sonra 30 dakika dart ve torba çalışması yapmalıdır .

Ayrıca kendisi dünya lunaparklar konseyine alınmalı lunapark vb yerlere seçilecek olan dinazor figürlerini seçmeli mümkünse model çizimine katkı sağlamalıdır .

Ve dahi kendisine TDK soz lüğü verilmeli j harfinden başlayarak bütün kelimeleri okuması sağlanmalı ara ara sınav yapılmalıdır. .
    Bilahare Teve2 de Ali İhsan in yarismasina çikmasi sağlanmalıdır.

Önemli olan eleştiri değil çözüm sunmak ve sorun çõzmektir.

İstanbulda coronanın patladığı söylemiyor. Kardeşim çevrede herkes corona apartman olarak karantinaya alınan yerler varmış kartalda. Doktırkardanda benzer açıklama geliyor. Maske takın diyorlar
    bir halt olacağı yok.

5. Meclis artırmış önerge ile kabul edilmiş
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    3.500 ü kim söyledi. 3.000 için tasarı hazırlandı diye biliyorum. Arttırmışlar mı

20-26 Haziran tarihleri arası covid 19 tablosu açıklandı ..

Ciddi artış var aman dikkat ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

KKM den son dakika golüyiyen babam kkm den vazgeçti , maaşıda işbanka taşıdı 5000 kağıdıda kaptı

Orta sınıfdan oluşan sokakta bu yıl tatile giden nerede ise yokgibi; sokak araba dolu , park olmadığı kadar kalabalık...Bu yıl benzin parasını ist yiyelim diyorlar ...

Yeşil ağustosta güzel şeyler yapar ...Bayramda supriz yapaz ise....

Şimdilik Adana gazı ile gideriz...

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Meclis artırmış önerge ile kabul edilmiş
    temmuzda 6 aylık enflasyon farkı 3.500 tl. üzerine eklenecekse tamam da
    yok 2.500 tl. maaş 3.500 tl. yapıldıysa ayrıca meclis kararına gerek yoktu ki
    % 40 enflasyon farkıyla zaten en düşük maaş 3500 olacaktı..

Sayfa 594/993 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •