Sayfa 79/210 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Geçen ay tofaş'ta alımları yapar yapmaz tofaş çakılmıştı, hiç teminat sorunum olmadı.
    Bu sefer dün döşendim isgyo'yu; bu sefer roketi taktı, teminat başıma bela oldu çok fena ve daha da olacak bu ay heralde

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Haziran ayını net %59.85 ile kapattık, bereket versin.

Temmuz vade de oranlar %34 civarında, akşam üstü belki daha iyi oranlar alınabilir. YTD.

Oranlarda biraz kıpırdanma var. Akşamüstü daha iyi olmasını beklerim. YTD.

Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Geçen ay tofaş'ta alımları yapar yapmaz tofaş çakılmıştı, hiç teminat sorunum olmadı.
    Bu sefer dün döşendim isgyo'yu; bu sefer roketi taktı, teminat başıma bela oldu çok fena ve daha da olacak bu ay heralde
    Ben haziran başında tüm parayı bastığımdan en küçük yükselişte teminat tamamlama gerekeceğini biliyordum, yedi sekiz kez teminat tamamlama çağrısı yedim ay boyunca, ek para da koyamadığımdan uygun miktarda poz azaltmak zorunda kaldım.
    O zaman da şu sorun oluyor, karşılıklı hisse ve viop poz bozuyorsun ama hisse iki gün sonra hesaba geçtiği için onu hesaba katamıyorsun yani tüm gereken parayı viop pozisyonu bozarak karşılamak lazım. Bu durumda iki gün sonra hesaba geçen para boş kalıyor, onu da tekrar yine arbitraja yatırabilirsin ama ay ortasında oranlar düşük oluyor.

4. Aynen, elbet gülü seven dikenine katlanır da, destur ilk günden %8 çıkmayaydı iyiydi

5. Temmuz vadeli Gubrf de %38 üstü oran aldım ama çok sığ bir kontrat... YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Temmuz vadeli Gubrf de %38 üstü oran aldım ama çok sığ bir kontrat... YTD.
    O kadar sığ ki ben 72.40 dan açığa sattıktan 15-20 saniye sonra yukarı almaya başladı şu an 73.80 :-) Anında sıkıştırmaya başlıyorlar bu tip tahtalarda...

8. 9 varlık, net %37 ortalama ile bağlandı ama baya zor oldu bu oranı yakalamak Yarın sabaha da biraz para kaldı. Nasip...

Sayfa 79/210 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •