Sayfa 78/210 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

2. Oranların pek tadı yok. Bir gelişme, bir haber bekleniyor sanki. YTD.

Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Ben de bütün gün boşuna ekran takip ettim oranlar düşük, %44 gibi bir oranla bir miktar ISGYO temmuza aktardım, başka işlem yapamadım. Umarım yarın daha iyi oranlar çıkar, %40 üstü birkaç farklı hisseye paylaştırmak istiyorum.

4. hasbelkader aracı kurumumu değiştirirken,
    haziran ortasında
    tskb kontratları taşırken ,
    haziran vadelerimi kapatıp temmuz vadelerini açmıştım.
    9 kademe ortalama vaparak %48 ile %50 arasında oranlar almıştım.

elime bir miktar tl geçti.
    bugün bakalım bu oranları yakalayabilecekmiyim.
    rastgele
    bereketlisi olsun
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. Haziran ayını net %59.85 ile kapattık, bereket versin.

Temmuz vade de oranlar %34 civarında, akşam üstü belki daha iyi oranlar alınabilir. YTD.

Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Haziran ayını net %59.85 ile kapattık, bereket versin.

Temmuz vade de oranlar %34 civarında, akşam üstü belki daha iyi oranlar alınabilir. YTD.

Ben de bugün tüm pozları taşıdım, haziran getirisi yıllık %49.9 olmuş. Temmuz böyle olmayacak maalesef, oranlar çok kötü görünüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben de bugün tüm pozları taşıdım, haziran getirisi yıllık %49.9 olmuş. Temmuz böyle olmayacak maalesef, oranlar çok kötü görünüyor.
    %38 üstünü robot affetmez, yapıştırır :-)

Oyakc %38 ve Odas %39 ile siftah yapmış.

Ytd.

Sayfa 78/210 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •