Sayfa 325/780 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 6235 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    sayın balina,

thy nin toplam 6 aylık ciro 120 milyar tl ve kar rakamı 12 milyar tl olarak tahmin ediyorum.
    Teşekkürler

2. Bu hafta 49 üzeri kapanış yaparsa hedef 54’ler demedi demeyin. YTD.

Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Bugün 1 temmuz demiştim. Temmuz başka olacak. Temmuzda 52-60 araliginda gezebiliriz diye düşünüyorum şahsen.
    Açıkçilar hesapları kapatiyor galiba. Hisse eski rayına döndü. Bu da iyi bir gelişme. Artık eski kaldığı yerden devam.
    Bugün için %10 yükseliş niye olmasın diyorum.
    Açıkçilar terste kaldi muhtemelen.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
    Taşınan Açıklar tablosunda THYAO 969 bin lot görünüyor, güncellemeyle ilerleyen saatlerde bu rakam artabilir ve ya değişmeyebilir de,(tablo 16.50 de kalkıyor) açıkta artış olmamış, ama terste kaldıkları kesin, dün karlı kapanma fırsatı vermişti halbuki, bir ümitle kazanalım derken şimdi paçayı kurtarma peşindeler!

4.  Alıntı Originally Posted by ProXrth Yazıyı Oku
    Hisse bana göre düzeltmesini yaptı, işler harika gidiyor Rusya ayağından özellikle Antalyadan şirket çok iyi gelir elde ediyor, talebe yetişemiyor. Hatta Ahmet bey “Şimdi 400 pilot gelse 400’ünü alabiliriz†demişti. İşler o kadar iyi yani.
    Pilotların yaz izinlerini bile iptal ettiler diye biliyorum.
    Sektörden biri olarak uçaklarda doluluk oranlarının çok çok iyi olduğunu söylebilirim zaten 1 hafta sonra haziran doluluk oranları verisi düşer görürüz.
    Mayıs ayını -%6 gibi bir düzeltmeyle, Pegasus ve Tavhl den negatif ayrışarak kapattık.
    Buradan sonra artık Türk hava yollarının yeni bir yükseliş trendi yapmasını beklerim.

Ek 28774
    Hocam Rusya'yı ayrı tutarsak yakıttan gelen maliyet artışları bilet fiyatlara yansıtılabildi mi acaba?

5. Saatlikte flama oluşuyor. Ya herro, ya merro.

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Taşınan Açıklar tablosunda THYAO 969 bin lot görünüyor, güncellemeyle ilerleyen saatlerde bu rakam artabilir ve ya değişmeyebilir de,(tablo 16.50 de kalkıyor) açıkta artış olmamış, ama terste kaldıkları kesin, dün karlı kapanma fırsatı vermişti halbuki, bir ümitle kazanalım derken şimdi paçayı kurtarma peşindeler!
    Sn berkimcans zaten 20 Haziran dan bu yana yapacaklarını yaptı açıkçilar. Artık hesapları kapatsalar iyi olacak. Çünkü maliyetleri artacak. Bu kadar yeter bence.
    Zaten önümüzdeki günlerde tekrar yaparlar. Hisse biraz toparlasın önce.

7. Bofa alışta, A1 satışta. Bofa aldığına sahip çıkarsa A1 açığı kapatmak için kapanışa doğru alması, yada yarına taşıması lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Saatlikte flama oluşuyor. Ya herro, ya merro.
    Flamayı yukarı kırdı, saatlik flama gideri 51’ler. YTD

Sayfa 325/780 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •