Originally Posted by
hkm
Konut barınma için şartdır.Bu ekonomik durum böyle giderse bu pahalılıkta bir de kira ile uğraşmak çoğu insan için hayatı cehenneme çevirir.Her zaman yazdım oturacağın yuvam dediğin mekanın karı zararı çok önemli değil.Yatırım kısmına gelirsek görüyorum ki benim emlaklarda son bir yılda cidden baya artış oldu,hem de bu artış dolar bazında şimdiye kadar gördüğü maksimum değerin de yüzde on yüzde 20 üstüne çıktı.Ama ben doların baskılandığını doların bir atak yaparak konutda dolar bazında bir düzeltme geleceğini düşünü
yorum.Bu entry i yazma nedenim bunlar değil,bu bizim nato konusunda vetoyu kaldırma olayımız çok kötü oldu,bu aslında pandoranın kutusunu açan hamlelerden biriydi.Şimdi üçüncü dünya savaşına giden yolun taşlarının döşenmesi işi hızlanmış oldu.Bir iki yıl içinde üçüncü dünya savaşı çıkar,o ortamda konut arttı azaldı değil de nasıl hayatta kalırız kendimizi nasıl güvenli bir şekilde tutarız,madden manen nasıl dayanırız o hesapların yapılması lazım.Konutun olayı artık baya tali bir mesele kaldı,dikkatli olun arkadaşlar,borca falan girmeyin,gereksiz harcama yapmayın,dolar altın herneyse bir miktar nakitiniz daima olsun.Ekmek ne kadar pahalı olursa olsun birileri o ekmeği alabilecek,ve cebinde en çok parası olanların karnı doyacak,bunu unutmayın.
Yer İmleri