Ben havalimaninda acikmamaya veya susamamaya calisirim hep.
Dunyanin her yerinde boyle.
Lounge haklarimdan kullanirim kredi kartlarimin mecbur kalirsam.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Hayat eurobondculara guzel..
Dolara %10 fayiz.
Hem de 20 yil boyunca.
Dovlet dolar bitti TL verelim demedikce.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bu apartman 3 kaðýtçý 110.000 tl kýdem tazminatý ödemeleri için apartman görevlisinin yaklaþýk12-13 yýldýr orada çalýþmasý gerekiyor. 13 yýldýr çalýþan adamýn kýdem tazminatý hesabýnda 60.000 tl varsa orada yönetici basiretsizliði yada apartman sakinlerinin aç gözlülüðü var. Neden her yýl kýdem tazminatý ayýrlýp faize yada sövize altýna birþeye yatýrýlmamýþ. Hadi salaklar akýllarýna gelmedi yatýrmadýlar. 2 yýlda bir genel kurulmyapýlýyor. Bir apartman sakini çýkýp neden bizim apartman görevlisinin kýdem tazminatý ne kadar biz neden tam yatýrmýyoruz. Neden vadesizde tutuyoruzda her yýl %20 daha kaybediyoruz. Eksik kalan rakamý neden tamamlamýyoruz demiyor. Ben 13 kusurdan apartman görevlisinin tüm tazminatýný kkm yaptým en kötü ihtimal %17 faia alýrýz. Üstünüde tamamlarýz. Þu ana kadar aldýðýmýz faiz yaklaþýk %25 bir yýlýn sonunda toplamda rahar baþabaþ gelir. Ocak ayýndada yeni kýdem tazminatý hakkýný kkm ye aktarýrým.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri