Gerçek tereyağının kaç kğ sütten yapıldığına bakın. Çiğ sütün fiyatına bakın aldığınız teteyağının fiyatına bakın
Birde fabrika üretimi tereyağının kaç kğ sütten yapıldığına bakın
bir halt olacağı yok.
Sn. Egeduk pazar fiyatlarını gördüm izmirde ankarada pahalı istanbul pendik cumartesi pazarı
Kabak 7.50 tl
Patlıcan 8 tl
Pempe domat 10 tl
Küçümen olanlarda 10 tl
Ayrica.5tl ile 8 tl arası çeşit çeşit domatis var. Maydanoz , tere , roka 3 adet 5 tl idi. Aksam 17:00 civari gitmiştim. Meyveler market fiyatlarina göre pahaliydi.
Karpuz migrosda daha ucuz 3.50 tl / kg
yalan yok saykonun fiyatları görünce bende yok artık diyorum. Ancak görünen izmir ankara pahali istanbul ucuz.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mesajı da okumamıştım bu kadar olur.SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otlamak iyidir , ne demiş atalarımız " otlayan öküz ışıldar " ,
Geçenler de üsküdar sahilde 70 lik biriyle tartıştım bağıra çağıra "pahalıysa alma , yeme , telefon almayı biliyonuz vb. sacmaliyordu " .
Ülkemizde kesime hazır sığır sayısı yanlış hesaplanıyor , memleketimiz sığır yönünden son derece yuksek sayıya sahip bi ülke , bi ihraç edebilsek keşkem .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Bugün külçe gr altın sordum 950 alış 1020 satış dedi, çok alırsan 1010 yaparız dedi, yuhh dedim, gerçi AVM deydi, ondan sanırım da, bu fizikide makas böyleyse tırtt..
Kuveyttürkten işlem yapan var mı, altın, gümüş??
Yer İmleri