Yeter daaa Parite 1,0266 Bu nedir böyle? Sn Batman kooooşşş
Originally Posted by erman07 Dune kadar essege biniyordunuz a.k.p sayesinde her evde araba var nankorluk diz boyunuda gecti anarsist anarsit yazmayin 1927 Senesinde CeHaPe vardı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by EGEDUK Yeter daaa Parite 1,0266 Bu nedir böyle? Sn Batman kooooşşş Çıktığı deliğe geri dönecek 1 Dolar gayme = 0.8 Yuro gayme.
Brent petrol çökmüş akşamki zamcığı çekerler mi acaba.
Originally Posted by EGEDUK Yeter daaa Parite 1,0266 Bu nedir böyle? Sn Batman kooooşşş üstat bi dönebilsem koşacam da sarı gacı, (haricinde ak gacı fena kaçtı) bist vs. kulaklarımı zaten hissetmiyorum. bi yumoş yok
Originally Posted by MKELES Brent petrol çökmüş akşamki zamcığı çekerler mi acaba. şerro rahat dursaydı
Originally Posted by Batman üstat bi dönebilsem koşacam da sarı gacı, (haricinde ak gacı fena kaçtı) bist vs. kulaklarımı zaten hissetmiyorum. bi yumoş yok Aynı durumdayız demek ki. Ben de boş otobüste ayakta gidiyorum. Tüm koltuklar boş ama ağrıdan oturamıyorum. [emoji3]
Originally Posted by EGEDUK Aynı durumdayız demek ki. Ben de boş otobüste ayakta gidiyorum. Tüm koltuklar boş ama ağrıdan oturamıyorum. [emoji3] Egeduk ustadım o kadar dalga geçmeyecektik ceo ile bakın bizimde başımıza geldi.
Forum Rules
Yer İmleri