Sayfa 677/993 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bu işin ilmi, faizi arttır, kuru kontrol altına al sıkılaşmaya git yoksa enflasyon coşacak derken,

Siyaset, öyle yaparsak kriz çıkar, işsizlik hortlar, iflaslar olur, seçimi kaybederiz dedi.

Aslında olay bundan ibaret...
    O günkü şartlarda iflaslar vardı zaten. Bir çok şirket yüksek kur sebebiyle iflas edecekti. Hatta Şahenk, Ülker Grubu borcunu TL ye çevirdi o günlerde. Muhtemelen yüksek faiz de çok fire vereceğini düşündüler. Hem işsizlik hem üretim de patlama olacaktı. Bir nevi Fed Bernarke gibi yapmayı denediler ekip iyi olmayınca damat bombası vs olmadı. Ege Cansen i sürekli okuyorum bizim durum için yüksek faiz ile çözülmez demişti. Şuan köpüğü alsalar zamanında bence çok doğru yapmış olabilirlerdi. Ama köpüğü almadan üstüne köpürte köpürte gidiyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Sürdürülebilir bir sistem değil. Biryerde çok kötü açık veririz.. Tek kişi, ne derse ona göre hareket edilirse, sonuçlarıda böyle olur.. Trajedi içinde komediyi yaşıyoruz.. Yapacagın belli, hala tersine doğru hareket etmeye devam ediyoruz.. Yazık..
    Her yerimiz açıldı zaten, inceldiği yerden kopacak, ya da büyük bir kredi bulacaklar uzun vadeli, pazarlık yapıyorlardır, her an 180 derece dönebilirler, tünelin ucundan ışık bekliyorlar, belki de gelen trendir...

-------------------------------------------------

Petrol Hikayesi ???

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    altın gümüş platinde levye falan değil baltayla daldı vicdansızlar.. zarar kol gibi allaha şükür..
    İlacı vazelinmiş. Batman hocam önerdi.
    Sürdük bakalım kulak arkamıza. Etki etmesini bekliyorum.
    Biraz araştırdım, sürtünmeyi azaltıcı etkisi olduğu için doktorlar da tavsiye ediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O günkü şartlarda iflaslar vardı zaten. Bir çok şirket yüksek kur sebebiyle iflas edecekti. Hatta Şahenk, Ülker Grubu borcunu TL ye çevirdi o günlerde. Muhtemelen yüksek faiz de çok fire vereceğini düşündüler. Hem işsizlik hem üretim de patlama olacaktı. Bir nevi Fed Bernarke gibi yapmayı denediler ekip iyi olmayınca damat bombası vs olmadı. Ege Cansen i sürekli okuyorum bizim durum için yüksek faiz ile çözülmez demişti. Şuan köpüğü alsalar zamanında bence çok doğru yapmış olabilirlerdi. Ama köpüğü almadan üstüne köpürte köpürte gidiyorlar.
    Kendi adamları, 'betoncular', bunlara kredi sağlayanlar iflas edecekti.

Betoncular bir yana, dünya bir yana..

5. Konut kredileri iyice sınırlandı, neredeyse vermemek istiyor bankalar, kim ve nasıl alacak bu evleri şimdi.

6. Pazarda domates alırken düşünüyorsunuz bunda düşünmek lazım naçizane
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    altın gümüş platinde levye falan değil baltayla daldı vicdansızlar.. zarar kol gibi allaha şükür..

7. Boş eve 160 TL elektrik faturası gelmiş .

Acaba ışık vs mi açık unuttum diye düşünmüyor değilim

Bir buzdolabı bir derin dondurucu bu kadar çekiyor yada başka bir şey var

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Boş eve 160 TL elektrik faturası gelmiş .

Acaba ışık vs mi açık unuttum diye düşünmüyor değilim

Bir buzdolabı bir derin dondurucu bu kadar çekiyor yada başka bir şey var
    Paraya kıy da yenisini al o zaman düşer.

He bi de 10 liraya dolar satılan pazar var mı reis eccuk lasım oldu da

Sayfa 677/993 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •