-
haziran fiyatlama raporu geldi
https://www.epdk.gov.tr/Detay/Downlo...d=y8lFfaRkCSY=
dagitici ve bayi kar marjlarinda dusme var ote yandan bir ay once yari yariya dusurulen toptanci kar marjinda ise cok buyuk artis var.
-

Originally Posted by
thinktt
İyimi yani üstad.
90 cent ceptemi😂
-

Originally Posted by
GP
İyimi yani üstad.
90 cent ceptemi
Bilemedim valla. Toptanci paylarini kimlerin hangi durumda aldigina bagli
-
Bu gedik para kaybetmeyi çok seviyo anlaşulan.
Parası bitmiş garibin.
Milyon lotlardan yüzbine😂
-

Originally Posted by
GP
Bu gedik para kaybetmeyi çok seviyo anlaşulan.
Parası bitmiş garibin.
Milyon lotlardan yüzbine😂
Gedik- Bofa…. Aralarında ne yapıyorlar öyle. +18 işler 😂
-

Originally Posted by
wasaban
Aslında bu durum 10 gunluk mevzu. Önce dedikodusu çıktı sonra yasa
)
GTŞ, görevli tedarik şirketleri elektrik dağıtım şirketkeri gibi bir grup yandaş patronun elinde. Bu gtş ler, aslında yekdeme tabi usd kredi ile kurulmuş güneş enerji santrallerinin ödemelerini geciktiriyor, ges firmalarının nakit akışını bozuyordu. Bu yandaş patronların yaptığı lobi sonucu fiiliyatta uyguladıkları şeyi yasalaştırdılar. Yasa ile beraber işin ucu yenilenebilir santrallerin dışında fosil yakıtlı santrallere de dokunmaya başladı.
Aslında bir gtş nin, son kullanıcı olarak bana bugun sattığı elektriktiğin ideal tahsil süresi ortalama 40 gündür. Bu yasa ile gtş benden tahsil ettiği para ile aynı gün elektrik üreticilerin parasını ödeyecek duruma geliyor. Yandaş patronlu gtşler, bu yasa ile havadan para kazanan komisyoncular gibi oldu.
-

Originally Posted by
wasaban
Gedik- Bofa…. Aralarında ne yapıyorlar öyle. +18 işler 😂
Deniz gedik bofa iş ince işlerr😂😂
-

Originally Posted by
bigdata
Aslında bu durum 10 gunluk mevzu. Önce dedikodusu çıktı sonra yasa

)
GTŞ, görevli tedarik şirketleri elektrik dağıtım şirketkeri gibi bir grup yandaş patronun elinde. Bu gtş ler, aslında yekdeme tabi usd kredi ile kurulmuş güneş enerji santrallerinin ödemelerini geciktiriyor, ges firmalarının nakit akışını bozuyordu. Bu yandaş patronların yaptığı lobi sonucu fiiliyatta uyguladıkları şeyi yasalaştırdılar. Yasa ile beraber işin ucu yenilenebilir santrallerin dışında fosil yakıtlı santrallere de dokunmaya başladı.
Aslında bir gtş nin, son kullanıcı olarak bana bugun sattığı elektriktiğin ideal tahsil süresi ortalama 40 gündür. Bu yasa ile gtş benden tahsil ettiği para ile aynı gün elektrik üreticilerin parasını ödeyecek duruma geliyor. Yandaş patronlu gtşler, bu yasa ile havadan para kazanan komisyoncular gibi oldu.
Havadan para varsa yandaş değildir.dıjj güçtür😂😂
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri