Sayfa 707/993 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

İst ümraniyede

B.Baş canlı min 63 tl/kg- çiftliklerde full hizmet 73/kg
    K.Baş canlı-55. 65 /kg

yaz mevsiminde markette salata 10 tl ,domates 15-30 tl olur mu ? o da promosyonlu sözde halk gününde...

asgari ücretin artşından sonra ,maliyet artışı sebebiyle bir kademe daha zam gelecektir...

3.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    yaz mevsiminde markette salata 10 tl ,domates 15-30 tl olur mu ? o da promosyonlu sözde halk gününde...

asgari ücretin artşından sonra ,maliyet artışı sebebiyle bir kademe daha zam gelecektir...
    Akaryakıt gideri üründen pahalı hale geldiyse satıcı ne yapsın.
    Ambalaj üreticisi olarak Bakıyorum bazen ambalajı üründen daha pahalı olan şeyler var.

4. Buradaki forumdaslar cogu konuda bilgili olduklari icin sorma ihtiyaci duydum. Bana cok abarti , yalan gibi geldi. Boyle bir kazanc olsa herkes isi gucu birakir bu isi yapar diye dusunuyorum.

Kardesimin arkadasi Manisa da kurbanlik hayvan yetistirip , pazarliyor. Ocak -Subat ayinda Yavru iken buyukbas ve kucukbas hayvanlari alip -bakip , besleyip , buyutup- kurban bayrami zamani satiyor. 1 milyon 200 bin TL para kazanmis bu bayramda. Dediklerine gore net kazancmis , Ciro degilmis.

Hayvanlari kucukken alip 6 ay beslemis 20 adet kucukbas 35 adet buyukbas hayvan satmis. Kucukbas hayvanlar(kuzular) 3000-3500 TL den satilmis. Buyukbas hayvanlar ise kilosuna gore 35.000 TL ile 50.000 TL arasinda satilmis.

6 ayda 1 milyon 200 bin TL net kazanc saglamak ciddi bir rakam degil mi ? 2 Afgan calistiyormus 4-5 Bin tl maas ile.

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Buradaki forumdaslar cogu konuda bilgili olduklari icin sorma ihtiyaci duydum. Bana cok abarti , yalan gibi geldi. Boyle bir kazanc olsa herkes isi gucu birakir bu isi yapar diye dusunuyorum.

Kardesimin arkadasi Manisa da kurbanlik hayvan yetistirip , pazarliyor. Ocak -Subat ayinda Yavru iken buyukbas ve kucukbas hayvanlari alip -bakip , besleyip , buyutup- kurban bayrami zamani satiyor. 1 milyon 200 bin TL para kazanmis bu bayramda. Dediklerine gore net kazancmis , Ciro degilmis.

Hayvanlari kucukken alip 6 ay beslemis 20 adet kucukbas 35 adet buyukbas hayvan satmis. Kucukbas hayvanlar(kuzular) 3000-3500 TL den satilmis. Buyukbas hayvanlar ise kilosuna gore 35.000 TL ile 50.000 TL arasinda satilmis.

6 ayda 1 milyon 200 bin TL net kazanc saglamak ciddi bir rakam degil mi ? 2 Afgan calistiyormus 4-5 Bin tl maas ile.
    Bahsettiğiniz durum bu seneye özel. Ocak-şubatta 1 milyona depoma koyduğum kartonlar mayısta 2.5 milyondu.kaaım -aralıkta ki 8-18 döviz kuru hareketi 2-3 ay boyunca tüm piyasalarda yukarı dik hareket yarattı.

Keza %75 resmi ( gayrıresmi meçhul ) olan bir ortamda fiyatını 2 ye katlamayan bir ürün olmaması gerekir zaten 7-8 ay içinde.

Olan sabit gelirliye olur bu dönemde.

6. Bir başka yatırım önerisi vereyim.Benim elemanların alayı fındıkçı. Şimdi binlerce ton fındık sabit fiyattan piyasadan toplanacak..tonuna 2 bin fazla verseniz çat diye size verir o fındıkçılar.Ciddi ciddi şu an piyasaya toplu çıkacak fındıkları yeterli saklama koşulları sağlayacak birisi 6 ay sonra o malı satarsa parayı sağlam koyar...elemanlara geçen sene yirmi küsürden satma dedim, evlerine koydular, 6-7 ay sonra 45 ten satıldı.

Bu sene alım fiyatı 45 filan sanırım. Bedavadan hallice.

7.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    öküz 5,500

iyi bayramlar dolarcılar.
    iyi bayramlar herkese.
    Sayin yoneticimiz okuz sarimiydi bari?

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Izmir treninde bir bayanla tanistik. Kizi yeni universiteden mezun olmus. Baya is aramis bulamamis. Bari demis cocuk kresinde calisayim gecici olarak. 40 saatlik ise teklif ettikleri maas 2500

Dedim resmi asgari ucret 4250 idi bubsuc degilmi?

Kimi kime sikayet edeceksin dedi. Kiz o isi kabul etmemis hala issiz

Sonra muhabbete baldiz katildi. O da bildim bileli hep issiz o da universite mezunu.

Ahmet abi dedi devamli mulakatlara giriyorum ama mulakat sonunda ima ediyorlar zaten asgari veririz ama su kadarini geri aliriz

Dedimki 3 yildir bilmem kac tane mulakata girmissindir hepsimi bunu oneriyor?

Piyasa boyle abi. Adam salakmi sana 5500 versin onun yarisina calisacak yuzbinlerce universite mezunu genc var izmirde dedi

Peki bu piyasada universite mezunu daha ufak sehirlerde kac para aliyor onu merak ettim simdi

Ulke koca bi batakliga donmus

Izmir antalya direk ucus birtek sunexpress yapiyor. Tek yon 1000TL ye aldim. Otobuste heralde 500 dur

Universite mezunu 3. Buyuk sehirde 2500 e calisiyor. Yazik
    Melesbikci abi bende seni teee amerikanylarda yasiyor biliyordum. Meger sen dedikleri gibi keciorende mi yasiyorsun?

Sayfa 707/993 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •