Sayfa 737/993 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Evet bekliyoruz bakalım napacak...YTD

Tahvillere basamıyorlar da, hem enflasyon enerji ve gıda ağırlıklı uçuşta, hem DXY dış kaynaklı uçuşta...o halde ya karıştıracak düzeltmeyi zamanca genişleyecek, 'nasılını bilen yok belki alternatif likit sağlama yollarıyla', ya da salıp kurtulacak...olan olacak.

Şu son DB kredisini kaç faizle almışız, öğrenemedik mi, duyan bilen??

2. Euronun kale duvarlarında bugün 3.delik açılmak üzere.1.06

Anlık Euro defansı.
    Goal Line Clearances in Football Insane Defensive Saves
    https://www.youtube.com/watch?v=2P9t-GeznRI
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3. WhatsApp Image 2022-07-14 at 13.23.45.jpeg
    Kafası kırılan uçağı merak edenler varmış

4.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    çok düşdü geri geldim amk borsası hep zarar zararım çok
    Sn. Econfin benim şimdilik zararım yok ama Deniz Hocama göre bist hala çok yüksek 2008 krizindeki seviyelere gelmesi lazımmış. Bende ayrıca fiziki altın var onu düşünüyorum ons çok düştü bizde dolardan dolayı iyi duruyor yoksa iyice zokayı yemiştik. Abd de işler yoluna girene kadar küresel resesyon bitene kadar borsalar ve ons düzelmez. Faizlerin ve enflasyonun normale dönmesi lazım. Birde abd faiz artırımına devam edecek biz ne yapacağız nas diyerek bu işten kurtulamayız şirketleri aramışlar dolar satın çok sıkıştık diyorlarmış. Biz de tek kurtuluş yolu iyi bir faiz artırımı yapmak başka çareleri yok polisiye önlemler ile bu iş çözüllmez. Faiz artırımı olursa bizim bist o zaman ayvayı yer bari seçime kadar patlatmadan tutarlarsa seçimde de iktidar değişimi olursa bist o zaman yükselişe geçer. Dolar ve altın alınacak önlemlerle belki rahatlar diye düşünüyorum yoksa bistin durumu sallantıda kasası döviz dolu ihracat ağırlıklı şirketleri seçmek lazım. şirketler

çok sağol usta.

6.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Euronun kale duvarlarında bugün 3.delik açılmak üzere.1.06

Anlık Euro defansı.
    Goal Line Clearances in Football Insane Defensive Saves
    https://www.youtube.com/watch?v=2P9t-GeznRI
    Hocam bugün az bir euro vardı bozdurup dolara döndüm. Bu yılanoğlunu zaptedemeyecekler gibi aslında en başından beri yapılan yanlıştı hiç müdahale etmeyeceklerdi tek seferde bir anda nereye gidiyorsa gidecekti milletde korkudan belki bulaşmazdı şimdi milleti iyice hem uyandırdılar hem alıştırdılar. Ayrıca rezervler de erimeyecekti. Bırakacaklardı ta o dönemlerde artık 20 mi 30 mu bir anda olacaktı.

7. Olduğu yerde, çaktırmadan düşebilen bir borsamız var, yurtdışı yukarıya döndüğü anda da bitmek bilmeyen ve mal kaptırırım korkusuyla laf olsun diye minik minik düzelterek uzattıkça yukarıya uzatan enflasyon düzeltmesi yapmaya çalışan bir borsa...düşüyor gene çaktırmadan...nereye varacak bunun sonu, bu sefer baba kağıtlara döşüyolar..YTD

Böyle mi???

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    çok sağol usta.
    Hocam ayrıca Ağustos bilançolarını bir görelim. Hisseler daha netleşir karlara bir bakalım daha sağlıklı karar verebiliriz.

Sayfa 737/993 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •