Fino şöyle %10-15 zıplasada tanga giysek denemelik..![]()
Fino şöyle %10-15 zıplasada tanga giysek denemelik..![]()
Kuştaki makina hareketini şimdi sasa da yapıyorlar .
Hacim için bu dansözlükler.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
90 larda bakın. Son 20 yıl düşük enflasyon dönemi bu dönem hakkında fikir vermez yüksek enflasyonda dolar bazlı bile baksana dipteyiz yabancı filan kalmadı bütün dünya sırtını döndü buradan aşağı oynayan adam ülkeyi terk etsin ( ben ettim hala yukarı oynuyorum ülkeyi terk etmek bile yetmez )
Ülkede bi tane ereğlizedeler yeter, 2.sini kaldırmaz ben uyarıyım da sonra thyzedelerle uğraşmıyalım
Hamdım Piştim Yandım
Badem makineler endeks mühendisliği için oyun alanı yaratıyor pozlaniyor. 1 2 ay da durabilir gitmeyebilir şaşırmam. Ama bi gün bi patlar altında kalırsın bu endekse buradan ne temel ne teknik short girmem en son short tarihim forumda yazılı. 2700 altı dal çıkart olması gerekiyor kontrat açısından.
Bu işlerde yanılmak da var! Ben de çok yanıldım çok hata yaptım ama yanılmamak için hiç bir şey yapmamak lazım hiç bir şey yapmazsan hiç bir şey kazanamazsın. Bu analizime göre de öyle 300 400 değil çok ciddi pozum var hepsi yan tahtalarda çıkış ile beraber x30 a devrilmek istiyorum hayırlısı olsun.
Yer İmleri