Sayfa 425/1003 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop XLII

1. Fino şöyle %10-15 zıplasada tanga giysek denemelik..

2. Kuştaki makina hareketini şimdi sasa da yapıyorlar .
    Hacim için bu dansözlükler.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. 90 larda bakın. Son 20 yıl düşük enflasyon dönemi bu dönem hakkında fikir vermez yüksek enflasyonda dolar bazlı bile baksana dipteyiz yabancı filan kalmadı bütün dünya sırtını döndü buradan aşağı oynayan adam ülkeyi terk etsin ( ben ettim hala yukarı oynuyorum ülkeyi terk etmek bile yetmez )
     Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Her yıl 5 lik ortalamasına dokunmuş olduğu için istisna olmazsa bu sene de
    dokunur düşüncesiyle buluşma anında o günkü değer ne olursa.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kusura bakmasınlarda 50 tl den kuş alıpta kâr edeceğini düşünen var mı bilemiyorum.herif onu 20 tl den aldı getirdi, hatta o dönemlerde buraya da yazanlar olmuştu, suyun altında 40 tele suyun üstünde 50 tl deye
    Bozkurt ozaman senin pıst 100 ün TL bazlı pahalı derim bende sana
    yani milletin beklediği enflasyon fiyatlaması zaten tahtaların içinde
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Ülkede bi tane ereğlizedeler yeter, 2.sini kaldırmaz ben uyarıyım da sonra thyzedelerle uğraşmıyalım
    Hamdım Piştim Yandım

6. Badem makineler endeks mühendisliği için oyun alanı yaratıyor pozlaniyor. 1 2 ay da durabilir gitmeyebilir şaşırmam. Ama bi gün bi patlar altında kalırsın bu endekse buradan ne temel ne teknik short girmem en son short tarihim forumda yazılı. 2700 altı dal çıkart olması gerekiyor kontrat açısından.

Bu işlerde yanılmak da var! Ben de çok yanıldım çok hata yaptım ama yanılmamak için hiç bir şey yapmamak lazım hiç bir şey yapmazsan hiç bir şey kazanamazsın. Bu analizime göre de öyle 300 400 değil çok ciddi pozum var hepsi yan tahtalarda çıkış ile beraber x30 a devrilmek istiyorum hayırlısı olsun.

7. Bu millete ucuz mal satamazsin. Elleme taşısın uzun vade hikayesi anlatsınlar. Mal alıştan kazanır pahalı alıp uzun vadeci olunmaz.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ülkede bi tane ereğlizedeler yeter, 2.sini kaldırmaz ben uyarıyım da sonra thyzedelerle uğraşmıyalım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ülkede bi tane ereğlizedeler yeter, 2.sini kaldırmaz ben uyarıyım da sonra thyzedelerle uğraşmıyalım
    Eregl zede okadar yok çoğu temettücü maliyetleri aşağıda ,
    kriptolarda dayak yiyenler telegram ve hoca bazlı patron anlaşmalı tahtalarda zararlarını çıkarmaya çalışıyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 425/1003 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •