Sayfa 754/993 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

  1. Buyur burdan yak!


    • Rus hükümeti Perşembe günü bir basın toplantısı düzenledi ve Hunter Biden'ın Ukrayna'daki bir ABD askeri 'biyolojik silah' araştırma programını finanse etmeye yardım ettiğini iddia etti.
    • Ancak iddialar, cumhurbaşkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'yı işgalini haklı çıkarmak ve ABD'de anlaşmazlık çıkarmak için küstah bir propaganda hilesi olarak damgalandı.
    • Ancak DailyMail.com tarafından Hunter'ın terkedilmiş dizüstü bilgisayarından alınan e-postalar ve yazışmalar, iddiaların doğru olabileceğini gösteriyor.
    • E-postalar, Hunter'ın pandemiye neden olan hastalıklar üzerinde araştırma konusunda uzmanlaşmış bir Savunma Bakanlığı yüklenicisi olan Metabiota için milyonlarca dolarlık fon sağlamaya yardımcı olduğunu gösteriyor.
    • Ayrıca Metabiota'yı, Ukrayna'daki yüksek biyogüvenlik düzeyi laboratuvarları içeren bir 'bilim projesi' için yolsuzluk yaptığı iddia edilen bir Ukraynalı gaz firması olan Burisma ile tanıştırdı.
    • Başkanın oğlu ve meslektaşları, Rosemont Seneca Technology Partners firması aracılığıyla Metabiota'ya 500.000 dolar yatırım yaptı.
    • Goldman Sachs dahil olmak üzere yatırım devlerinden şirket için birkaç milyon dolarlık fon topladılar.



    O sırada Hunter, eski üst düzey hükümet yetkilisine ve yozlaşmış milyarder Mikolay Zlochevsky'ye ait olan Ukraynalı gaz şirketi Burisma'nın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyordu.

    Guttieri'nin Nisan 2014'teki e-postasından dört gün sonra, Burisma yöneticisi Vadym Pozharskyi, Hunter'a o zamanki Başkan Yardımcısının oğlunun Ukrayna'da Burisma ve Metabiota'yı içeren bir 'bilim projesi' başlattığını açıklayan bir mektup yazdı.

    Hükümet harcama kayıtları, Savunma Bakanlığı'nın Şubat 2014 ile Kasım 2016 arasında Metabiota'ya 'Ukrayna araştırma projeleri' için ayrılan 307.091 $ ile 18.4 milyon dolarlık bir sözleşme verdiğini gösteriyor.

    ABD Savunma Tehditlerini Azaltma Ajansı (DTRA), bir şirket basınına göre, 2010 yılında Ukrayna'nın Odessa kentinde 'özellikle tehlikeli patojenleri etkili, güvenli ve güvenli bir şekilde tanımlamak için gelişmiş ekipman ve eğitim sağlayan' bir Biyolojik Güvenlik Seviyesi 3 laboratuvarı kurmak için B&V'yi görevlendirdi. serbest bırakmak.

    ABD Sağlık ve İnsan Hizmetleri Departmanı, bu tür laboratuvarların 'hava yoluyla bulaşabilecek ve potansiyel olarak ölümcül enfeksiyonlara neden olabilecek bulaşıcı ajanları veya toksinleri incelemek' için kullanıldığını söylüyor.

    B&V, 2012'de beş yıllık 85 milyon dolarlık bir sözleşme daha aldı.

    https://www.dailymail.co.uk/news/art...m-Ukraine.html

    Rusya Silahlı Kuvvetleri Radyolojik, Kimyasal ve Biyolojik Koruma Birliği Şefi İgor Kirillov, Pentagon'un Ukrayna'daki biyoloji laboratuvarların organizasyonunda doğrudan yer aldığını açıkladı.

    Yazışmalardan anlaşıldığına göre Hunter Biden'ın Black and Veach ile Metabiota şirketinin fonlarının kullanılmasını sağlayarak Ukrayna'da askeri biyolojik faaliyetler için finansal imkanların oluşturulmasında önemli rol oynadığını söyleyen Kirillov, Pentagon'un amaçlarının bilimsellikten çok uzak olduğunun, Metabiota başkan yardımcısının bir mailde Ukrayna'nın Rusya'dan kültürel ve ekonomik bağımsızlığını kazanması için çabaladıklarını söylediğinin altını çizdi.

    Kirillov, yazışmalara istinaden Ukrayna'da biyolojik silah bileşenleri geliştirme sürecinde yer alan isimler arasında ABD Savunma Bakanlığı Savunma Tehdidi Azaltma Ajansı (DTRA) çalışanı Robert Pope, DTRA Ukrayna Ofisi Başkanı Joanna Wintrall, Black and Veach Ukrayna birimi lideri Lance Lippencott, Metabiota temsilcisi David Mustra, Metabiota temsilcisi Mary Guttieri ve DTRA projelerinde görev alan Scott Thornton'un bulunduğunu kaydetti.

    https://tr.sputniknews.com/20220331/...055212866.html

    14 Ekim'de New York Post gazetesinin Hunter Biden'ın e-postalarına yer verdiği haberde, Joe Biden'ın başkan yardımcılığı yaptığı dönemde, oğlu Hunter Biden'ın Ukrayna menşeli enerji firmasıyla ilişkilerine müdahil olduğu ve bu firmayı soruşturan başsavcıyı görevden almaları için Ukrayna'ya baskı yaptığı iddia edilmişti.

    E-postalarda, Hunter Biden'ın aylık 50 bin dolar maaşla yönetim kurulu üyesi olduğu Burisma'nın yönetim kurulunda bulunan Vadym Pozharskyi'nin Mayıs 2014'teki bir e-postasında, Hunter Biden'a "Etkinizi, şirketimizin yararına nasıl kullanabilirsiniz?" diye sorduğu ortaya çıkmıştı.


    https://www.gazeteduvar.com.tr/ogul-...-haber-1517934



  2. #6026
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Burası doları 17,13 gösteriyor.
    Nedir olay?
    https://www.bloomberght.com/
    İncitmişler orayı
    Altındaki grafikte 39
    69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

  3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İncitmişler orayı
    Altındaki grafikte 39
    https://www.bloomberg.com/quote/USDTRY:CUR

    Sent from my 2109119DG using Tapatalk

  4. Sayın nosfecagri;
    Teklif size de gelmiş herhalde. Bir KBB uzmanına kulaklarınızı gösterin.
    Bana kısaca yalancı diyorsanız , söyleyin.
    Sizin gibi insalar maalesef bu toplumda az değil. Sadece 15000 değil ev kirası, elektrik, telefon Su parasını da karşılıyorlar
    Sınırsız para harcama yetkisi de veriyorlar. Fatura bazlı. Maaş ne ki ne ki. Devede kulak. Ama sizin bunu anlamanız imkansız.
    Bilmediğiniz sizin gibi tiplerin bu toplumda açtığı boşlukları bildiklerinden yabancılar yetişmiş elemanları artık şahsen arıyorlar.
    Yazacak çok şey var ama sıktınız yani.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak toplumları çürümeye götürür.

  5. Buraya bir daha ne sebeple olursa olsun mesaj atmayacağım.
    Benden bu .kadar...
    Saygılarımla...

  6. #6030
    doktor olmayı çok isterdim ama giremedim bu sebeple herdayim yanlarındayım.

  7. #6031
    telekom faturasızlara zam yapmış yine. fatura ödeyebilecekler 24 aylık tahhahütlüye geçsin. onlarada zam gelir.

  8. İnsanlar şunu anlamıyor yok sağlık çalışanına şiddet yok kadına şiddet dursun. Geçen kadının teki adamın üzerine bir şarjör mermi boşalttı baktım ufak tefek birkaç haber harici kimse umursamadı.şu işe direk şiddete hayır diyemiyorlar. Her kesim kendisine göre kişiselleştirip kullanıyor bu şiddet olayını.her hastanenin önüne 1 tank koyun , her kadına bireysel koruma verin,tokat atmanın cezası idam diyin, eğer ki şiddeti uygulayacak kişi kafasına koyduysa bir şekilde yapar.
    Burada 2 gündür doktorlar hakkında yaşadıklarımı yazdım ancak kimse çıkıpta doktorlar haksız diyemiyor. Kanser hastası annemin gittiğimde izinli, o gün gelmemiş doktorlar yüzünden tedavisi aksadı bende özele götürüp binlerce tl veriyorum artık. Zamanında babam kanserken ssk okmeydanında ki doktorlar direk ekstra para alıyordu kendi yerlerine götürüp. Şimdide aynı doktorlar aylardır şiddet şiddet dedi ancak asıl olay maaş çıktı. En başından o zaman çıkıp bizim derdimiz hayat standartımızı yükseltmek deseler o zaman tamam derdim. Aylardır şiddet şiddet diyerek greve gidip binlerce hastayı mağdur ettikten sonra asgari maaşın 6 katını almadan bu iş çözülmez denmeyi etik bulmuyorum.
    Bu ülke de hangi kesim hak ettiği yaşantıyı yaşıyor? Emekli birisinin aldığı maaşı cebine koysun o doktorlar bakalım kaç gün yetecek.Yüzbinlerce tl vergi ödüyorum, onlarca kişi istihdam ediyorum , bindiğim araba tiguan( onuda 105.000 e almıştım ha, 2016 model ) bir tatile giderken erken rezervasyonda aldım aldım yoksa ona da gidemiyorum. Benim gibi iş yapanlar şu an yatlarından inip porsche ye biniyor. Bende o zaman kapatıyim firmamı. Dünya da insanların istediği hayat standartlarında yaşayabilen toplasanız 20 ülke ya varya yok.türkiye tarihinde ne zaman o 20 ülke arasına girdide şimdi o hakkı istiyorlar? Ben de emeğimin karşılığını istiyorum ama olmuyor olmayacakta.
    Bu yüzden tekrar ediyorum aylarca birkaç kişiye uygulanan şiddetin-saldırının arkasına geçip ardından grevlerin durması için maaşlar en az asgari x6 olmalı demeyi etik bulmuyorum.

Sayfa 754/993 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •