Sayfa 758/993 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hastane isim vermek doğru olmaz ama bir profesörün çözemediği hastalığı başka bir hastanede asistan çözdüğünü iyi biliyorum .
    Profesör yanlış teşhiş koymuştu yanlış ve gereksiz tedavi ile başka rahatsızlıklara sebep olmuştu
    Ben ismin birazını vereyim millet tamamlasin , M.....na özel hastanesi iç hastalıkları uzmanı yıl 2007 o deyyus bildiğim halen orada çalışıyor rahmetli babamın kalbi otururken 120 atıyormuş, biz anlamadik bacaklar şiş kalp yetmezliğinden ödem var, konuyu bilmiyoruz o zaman , asistanın tansiyon,nabız ölçme ve steteskopla dinleyerek kardiyoloji ye sevk yapabileceği işi bizim uzman anlamak yerine bir sürü tahlil yaptırdı , tonla para verdik , en son bi de bize bilateral doppler de çekilsin oradan da sonuç çıkmazsa kardiyoloji ye göndereceğim dedi içimden sittir ulan dedim.Yaptırmadan çıktık .
    Burada hekimlere kayıtsız şartsız yancilik yapan yapanlara yazıyorum .Başka bir hekimde sırf babam için Kadıköy Ac......de pazar günü hastaneye kontrole geldi .Bu kadar uç örneklerin yaşandığı başka bir yer var midir bilemem.

2. Bu arada raporlu ilaçlar bayram sonrası verilmiyor eczane tarafından .

Rapor tarihi yeni olursa Yılsonuna kadar geçerli imiş .

Kronik hastaların çoğu yine uzman doktor kovalamak zorunda kalacak hafta başından itibaren bu

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Top okuyan adam milyon euro gaymeden aşağıya topa depmiyor Başkan, "TIP" olmasın o?
    EGEDUK Yok düzeltirdi
    Tıptır tıp
    bir halt olacağı yok.

19.07.2022 tarihi itibarıyla benzin grubunda 96 kuruş fiyat indirimi bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    19.07.2022 tarihi itibarıyla benzin grubunda 96 kuruş fiyat indirimi bekleniyor
    Yaşa Reis vur kafasına bu benzinin. Zamları dıj güçler yapıyor ama indirimi Reis...

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Top okuyan adam milyon euro gaymeden aşağıya topa depmiyor Başkan, "TIP" olmasın o?
    Abi özel klasörün dolu. Mesaj atacaktım..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Abi özel klasörün dolu. Mesaj atacaktım..
    Tamamdır, birazını sildim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
    Yaşınız müsaidse çoğu şeyleri öğrenin el becerisi olarak,mesela benim anlamadığım yok,3 sene önce arnavutköyde çocuğumun tesisat,elektrik,elektronik vs işini yapmıştım,istanbulda çoğu parça bulunuyor,parça alırken 2 kafadar konuşuyordu,daya gitsin diyordu bunlarda mok gibi para var diyordu,çocuğum baba dedi bu yaptığın işi 5000 tl altında yapmazlardı dedi,şimdi demekki 15 vardır,masrafı 1000 tl bile değildi,zamanında sadece internet kablosunu 850 tlye yaptırmış,ben beğenmedim 100 tlye mal oldu,besiktaş bebek arası tamirat çok pahallı,artık onu geçtik çuğununkileride tamir ettim,bana dedikleri şu resmen bedava yapıyorsun,çocuğumun biride bostancıdaydı,ev sahibi çık demiş yeni evine taşınmıştı,çok noksanları vardı onlarıda yaptım bu sene,yani maliyetinin 10/3 fiatına geldi,gerçi eskisi kadar pratik deilim,ama yinede yapıyorum.

Sayfa 758/993 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •