Sayfa 621/1200 İlkİlk ... 1215215716116196206216226236316717211121 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    yeni karel ULUUN DEVAM...

İddialı olmuş benzetme biraz ikisi farklı sektörde ama inşallah beklentiniz gerçekleşir

Ytd

Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku

Whats up grubu kurana kadar daha çok yapıyordu ama olsun
    herkesin kararına diğerleri saygı duymalı ki
    insanlar düzgün ve seviyeli muhabbet içinde insanca yaşayabilsin
    Bu WhatsApp grubu meselesinin çok hassas bir konu olduğunu yaşayarak öğrendik, başlık sağlığı açısından daha fazla dikkatin bu yöne çekilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. belki bu sayede karşısındaki paylaşımcı ruhun da bir noktada pes edeceği, dikkate alınır, düşünmeden anlamaya çalışmadan empati yapmadan soru soranların da kendini sorgulaması gereken bir ortam oluşur
    çook eskiden bu nikteydim, değiştim break34 oldum ,sonra yine en başa döndüm

Alıntı Originally Posted by Makrombor Yazıyı Oku
    belki bu sayede karşısındaki paylaşımcı ruhun da bir noktada pes edeceği, dikkate alınır, düşünmeden anlamaya çalışmadan empati yapmadan soru soranların da kendini sorgulaması gereken bir ortam oluşur
    Elbette. Fakat bunun çok hassas bir konu olduğunu belirtmek istedim sadece. En azından paylaşımların azalmasının cezasını da ben çekmemeliyim diye düşünüyorum. Hiç soru sormadan bu başlığı takip eden yüzlerce takipçinin olduğuna eminim. Bunların da suçu yok. Neyse gereken vitesi Sayın Sacrosanct seçer umarım. Cümleten iyi geceler.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. sacro hocanın daha önce dikkat çektiği hisselerden hamdım piştim 3,45-50 yi geçtim der mi acaba bu kez

Alıntı Originally Posted by civanmert35 Yazıyı Oku
    sacro hocanın daha önce dikkat çektiği hisselerden hamdım piştim 3,45-50 yi geçtim der mi acaba bu kez

Aynen.

3.45 ve 50 de karar verecek.

Iyi yakalamissiniz.[emoji106]
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Elbette. Fakat bunun çok hassas bir konu olduğunu belirtmek istedim sadece. En azından paylaşımların azalmasının cezasını da ben çekmemeliyim diye düşünüyorum. Hiç soru sormadan bu başlığı takip eden yüzlerce takipçinin olduğuna eminim. Bunların da suçu yok. Neyse gereken vitesi Sayın Sacrosanct seçer umarım. Cümleten iyi geceler.
    Simdilik bu vites iyi.

Dikkat ettiyseniz artik sorulara hic cevap vermiyorum. Cok guzel oldu benim acimdan

Grafik paylasiliyor. Bakiyorum ediyorum. Yorumluyorum.

Benim en bastan istedigim tarz buydu.

Mesela sende arada taramalari at bakalim aradan guzel hisseleri cekip alayim ;)

Durdo gibi.

Tesekkurler. Kolay gelsin.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Domesus Yazıyı Oku
    Ateks haftalık log

Hatek haftalık Log

Arsan haftalık Log

Hatayi bilmemde.

Arsan ve ateks cok guzeller.

Ozellikle arsan uzun vadede iyi potansiyeli olan bir sirket.

Tesekkurler.

Sayfa 621/1200 İlkİlk ... 1215215716116196206216226236316717211121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •