Sayfa 728/1122 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Yahu nedir bu tl tasarrufçunun çektiği arkadaş ! 32 günlük mevduat yaparız faizci tefeci yattığı yerden para kazanan oluruz faizler mutlaka düşmeli denir ! kkm çıkar pul olmuş paramızı can havliyle oraya geçiririz bu sefer 1 avuç vergilerle beslenen mutlu azınlık damgası yeriz ! sağolsun muhalefet fox her gün giydiriyor bize ama 500k lık dandik bir ev 3 milyon oldu buna ne diyeceğiz ? Ya bedava dağıtılan krediler ? kkm keyiften mi çıktı ? millet 17 den dolar alıyordu ticaret durmuştu her gün kurun gideceği seviye ile ilgili spekülasyon manipülasyon yağmur gibi yağıyordu ! bugün kkm kalksın 20 den dolar alanları duyarız ne yapmamız bekleniyor bedava mı dağıtalım yılların birikimini
    Ben en çok 69 bin yeni milyonere güldüm. Arabalar milyona gidiyor. Bunlar hala mevduata bakıyor.
    Uzun lafın kısası bilinçli bir şekilde finansal piyasalara yatırım yapanlar kötü gösteriliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. AK Parti iktidarının ekonomi politikalarına ağır eleştiri bu defa çok yakından geldi. Erdoğan'a en yakın isimlerden Metin Külünk, "Zenginle fakir arasındaki fark 23 kat arttı. Büyüme rakamı açıklayarak sokağın gönlünü almak mümkün değil.*

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...tirdi-7255573/
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Ben en çok 69 bin yeni milyonere güldüm. Arabalar milyona gidiyor. Bunlar hala mevduata bakıyor.
    Uzun lafın kısası bilinçli bir şekilde finansal piyasalara yatırım yapanlar kötü gösteriliyor.

milyon dolarlık yatların önünde şu kadar bin kişi milyoner sayısı arttı diyor dalga geçer gibi ! gariban mevduatçı gidecek orada tatil yapacak yahu o yatların günlük kirası gariban tl milyonerinin aylık faiz geliri kadar

4. Bankalar şu anda 23-24 faiz teklif ediyorlarmış.
    Yahu Eylül başı faizler 20 civarı değilmiydi, e öyleyse ne diye faizleri düşürüp doları 18 lira enflasyonu %150 yaptık.
    O gün faizi 24 yapsaydık ya.
    Dolar şu an 10 TL, enflasyonda %20 civarı olurdu.
    Biz bu işi niye yaptık ben anlamadım, anlayan varsa bir zahmet anlatırmı?

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bankalar şu anda 23-24 faiz teklif ediyorlarmış.
    Yahu Eylül başı faizler 20 civarı değilmiydi, e öyleyse ne diye faizleri düşürüp doları 18 lira enflasyonu %150 yaptık.
    Cui bono?

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bankalar şu anda 23-24 faiz teklif ediyorlarmış.
    Malı nasıl götüreceklerdi. Bir ayda 12 den 18 e gidip 2 günde 18 den 11 e inen dolarda birileri malı nasıl götürdü 11 den bide kkm yaptılar mı yemede yanında yat. Sende 24 fai alacam diye bekle. Doladaki harekette 7ayda %120 ye yakın hareket var
    bir halt olacağı yok.

7. Cübbeli Ahmet: Diyanet vahabilerin eline geçmiş, Kuveyt ve Suriyeden gelen vahabiler camilerde Şeyh diye konuşturuluyor.
    Bu adamlar Osmanlıya kafir diyor, bizlerin malını karısını kendilerine helal olarak görüyor. https://t.co/GujGDi84SN

https://twitter.com/whisperhaber/sta...VM8X6aBXA&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Cübbeli Ahmet'in açıklamalarından sonra, Adapazarı'nda Suriyelilerin akın ettiği Arap şeyhinin vaaz görüntüleri yeniden gündem oldu.

https://twitter.com/aykiricomtr/stat...zAIDbB8Zw&s=19

Sayfa 728/1122 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •