Artan

74,80 10 17:55
22,22 10 17:55
27,72 10 17:55
56,10 10 17:56
159,70 9.99 17:47
Artan Hisseler

Azalan

178,30 -9.99 17:55
13,18 -9.97 17:55
27,94 -9.75 17:56
29,20 -9.37 17:56
3,04 -8.71 17:56
Azalan Hisseler

İşlem

14.893.591.635,30 17:56
11.139.831.619,25 17:56
8.565.796.951,65 17:56
8.138.801.837,22 17:56
7.519.827.229,00 17:56
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8971 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Yahu nedir bu tl tasarrufçunun çektiği arkadaş ! 32 günlük mevduat yaparız faizci tefeci yattığı yerden para kazanan oluruz faizler mutlaka düşmeli denir ! kkm çıkar pul olmuş paramızı can havliyle oraya geçiririz bu sefer 1 avuç vergilerle beslenen mutlu azınlık damgası yeriz ! sağolsun muhalefet fox her gün giydiriyor bize ama 500k lık dandik bir ev 3 milyon oldu buna ne diyeceğiz ? Ya bedava dağıtılan krediler ? kkm keyiften mi çıktı ? millet 17 den dolar alıyordu ticaret durmuştu her gün kurun gideceği seviye ile ilgili spekülasyon manipülasyon yağmur gibi yağıyordu ! bugün kkm kalksın 20 den dolar alanları duyarız ne yapmamız bekleniyor bedava mı dağıtalım yılların birikimini
    Ben en çok 69 bin yeni milyonere güldüm. Arabalar milyona gidiyor. Bunlar hala mevduata bakıyor.
    Uzun lafın kısası bilinçli bir şekilde finansal piyasalara yatırım yapanlar kötü gösteriliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Ben en çok 69 bin yeni milyonere güldüm. Arabalar milyona gidiyor. Bunlar hala mevduata bakıyor.
    Uzun lafın kısası bilinçli bir şekilde finansal piyasalara yatırım yapanlar kötü gösteriliyor.

milyon dolarlık yatların önünde şu kadar bin kişi milyoner sayısı arttı diyor dalga geçer gibi ! gariban mevduatçı gidecek orada tatil yapacak yahu o yatların günlük kirası gariban tl milyonerinin aylık faiz geliri kadar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    583

Aynen yoldaş ya bende 2 egea var yakında 2 si milyon olacak bendemi milyoner olacagım şimdi ;)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Aynen yoldaş ya bende 2 egea var yakında 2 si milyon olacak bendemi milyoner olacagım şimdi ;)
    oturduğun ev, kullandığın/ihtiyaç olan araba sayılmaması gerekir benim hesabıma göre....

5. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    oturduğun ev, kullandığın/ihtiyaç olan araba sayılmaması gerekir benim hesabıma göre....
    O zaman kirada oturup 15 milyonu olan mı zengindir. 15 milyonluk evi olup bankada parası olmayan mı ?

Bu arada ev konusunda katılıyorum ama 5 milyonluk evde oturup benim kredi borcum var para yetmiyor diyenlere kızıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    O zaman kirada oturup 15 milyonu olan mı zengindir. 15 milyonluk evi olup bankada parası olmayan mı ?

Bizim toplumda genelde ikincisi var.
    Dunyada finansal varliklarin finansal olmayan varliklara orani %80 - 20% die.
    Bizde ise tam tersi..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831

Bu arada ev konusunda katılıyorum ama 5 milyonluk evde oturup benim kredi borcum var para yetmiyor diyenlere kızıyorum.
    yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan gibi....

benim düşünceme göre; oturduğu evin değeri kaç lira olursa olsun, hesaba katılmamalı....
    (satıp ucuz ev alma ihtimalı var; ama düzenini pek çok insan değiştirmezdir....)

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •