Sayfa 606/821 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 6567 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

  1. Bence çok akıllıca, faizler piyasa fiyatının çok altındayken hem de devlet bankasından ucuz kredi kullanıp yatırıma dönüştürmek.

  2. Kamu bankalarinin kredi karisiligi eskiden x3 olan ipotek oranini cokcok yukarilara cektigini bugun baska bir twitte okumustum.

    Cekilecek krediye gore verilen ipotek asiriya kacmis bugunlerde anlasilan.

    Ilaveten: bende olsam kredi ile buyurdum, satilan mali yarin yerine ayni fiyattan koyamadigin su gunlerde borcla buyumek daha mantikli. Okullu o krediyi silindir gibi ezer su enflasyon ortaminda.
    Tabi en onemlisi, ne kadar kredi kullanacak olursa olsun, o para ile NERDE NE YAPACAGI lazim bize...

  3.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Nerden çıktı bu kredi işi ya.Adam kredi alıp kaçmasın,zaten ne yüzünü tanıyoruz,ne geçmişini.
    Bir yerde diyo zaten patronun geçmişi ile ilgili pek bilgi bulunmuyo diyor.Krediyi özel bankadan değilde,bir devlet bankasından çekmesi de çok anlamlı değil mi?
    Yok yaa, çok kara senaryo yaptınız. muhtemelen sektörde dahada büyümek için böyle bir hamle yaptı. Malum krediler enflasyon rakamının çok altında dağıtılıyor devlet eliyle.

    Dikkatimi çeken Manisa Turgutlu arsası ipotek verilmemiş neden!?
    Ya arsa satışa hazır bekletiliyor yada bu arsaya alınan para ile proje yapılacak!

    45.000m2 şehrin göbeğinde konut-ticari imarlı arsaya proje eli kulağında sanki!?

  4. Akhisar ve Torbalı fabrikaları daha önce ipotek edilmişti, finansal raporda geçiyordu. Bunların tarzı bu anladığım kadarıyla. Bedelli yapmasında kredi vs. işini yürütsün. Yeni fabrikayla nakit akışı da kuvvetlenecek zaten.

    Kritik soru ipotek kredisiyle ne yapacaklar?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

  5.  Alıntı Originally Posted by TheTaurus Yazıyı Oku
    Akhisar ve Torbalı fabrikaları daha önce ipotek edilmişti, finansal raporda geçiyordu. Bunların tarzı bu anladığım kadarıyla. Bedelli yapmasında kredi vs. işini yürütsün. Yeni fabrikayla nakit akışı da kuvvetlenecek zaten.

    Kritik soru ipotek kredisiyle ne yapacaklar?
    Aklıma ilk gelen ya yeni bir satın alma yada Manisa Turgutlu arsasına devasa bir proje. Çekilen kredinin büyüklüğüne bakınca Manisa Turgutlu arsasına proje gelecek gibi görünüyor. Altı AVM üstü rezidans tarzı bir proje olabilir.

    Bu arsa İzmir iline sadece 30 km masafededir. Lokasyon olarak çok değerli bir yerdir!

  6. MW olarak büyüklüğünü henüz bilmiyoruz ama sırf 4 fabrika çatı ve arazisine yapılacak olan GES projesi bile 100-150 milyon liranın altında olmaz sanırım.

  7. 10.4 milyon para girişi olmuş bugün. Bu akşamki haber öncesi hatırı sayılır bir giriş olmuş bu olumlu. Bu çekilen krediler ile ilgili önümüzdeki günlerde güzel haberler bekliyorum açıkcası. Ya sektörde büyümeye gidilecek yada Manisa arsasına proje olacaktır diye düşünüyorum. Çekilen kredinin bir kısmının finansal borçlarını kapatmak için olduğunu tahmin ediyorum. 400 kusur milyon finansal borcu vardı son bilançoda. Gerçi o borç tek çeyreklik kara bakar bundan sonra.

  8. Bu arada Avrupa sıcaktan kavruluyor. Türkiye ise son yılların en serin yazını geçiriyor. Sebze, meyve, domates ve türevleri için Avrupada kıtlık kapıda görünüyor. Türkiye domates cenneti bir ülke. Ucuza mal edip Avrupa ya çok pahalıya satıyor.

    https://www.atlasbig.com/tr/ulkelerin-domates-uretimi

    https://www.cnnturk.com/dunya/avrupa...isi-bini-gecti

Sayfa 606/821 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •