Sayfa 801/993 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta bende böbrek taşı var kanalda takılıyo düşmüyo anlamıyom. tavsiyen varmı.
    Küveti ılık-sıcak su ile doldur. Gir içine. 4-5 bira iç küvetin içindeyken.
    İşe yaradığını duymuştum.

2.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Aynı sorunu olan arkadaşım karpuzu kabuğuyla birlikte doğrayıp 20 dakika kaynatıp süzün dolapta saklayıp için dedi. Dolaba koymadan bozuluyormus. 20-30 yıldır müzmim böbrek taşı düşürür. Onu ki ürik asit kökenli. Protein ağırlıklı beslenme de olur. Birde beslenmene elma sirkesi ilave et

3.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Yoğurt suyuda düşürür. Ama öncesinde oluşmasını istemiyorsan elma sirkesi öğünlerde kullanın

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Küveti ılık-sıcak su ile doldur. Gir içine. 4-5 bira iç küvetin içindeyken.
    İşe yaradığını duymuştum.
    onu yaptım usta düşmedi. sora doktora gittim üritermidir nedir orada kalmış.

5. Basur sorunu ile ilgili bana has kolay tedavi var ağrısız sancısız. Hirudoid pomad. Bu heparin kökenli bir krem heparin pıhtılaşmayı önler. Bunu basura sürün. Kabızlik devam ediyorsa zeytinyağı yiyin yemekten önce ayrıca zeytin yiyin. Sebze ağırlıklı yiyin. Kabız değilseniz bu süper etki eder. İç dış farketmez

Şerro : 17,58

Arada bir şeyden de bahsedelim ayıp olmasın.
    Basur, böbrek, dalak muhabbeti arasına serpiştirmiş olalım.
    [emoji3]

7. Hastanede çalışırken bitkiler üstüne yazmıştım yarım kaldı sonra. Felç olunca ve antibiyotik kullanma ihtimali sıfıra düşünce yeniden başladım şuan kafamda birikiyor. Prostatit bir bitsin eğer zengin olup burada takılmazsam kitabı yazar bitiririm.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şerro : 17,58

Arada bir şeyden de bahsedelim ayıp olmasın.
    Basur, böbrek, dalak muhabbeti arasına serpiştirmiş olalım.
    [emoji3]
    Yaprak için ruseym yoğurdun üstüne dök ye. Diğeri bıldırcın yumurtası ile süt bal karıştır 15 dk beklet iç. Bunu mesai içinde yapmayalım

Sayfa 801/993 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •