Originally Posted by EGEDUK Koltuğa yaslandım, viskimi yudumluyorum. [emoji23][emoji23][emoji23] kırmızı röpteşambırda var mı
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 kırmızı röpteşambırda var mı Olma mı? Sigara içiyor olsam, keyif sigarası yakmıştım. Sarı gacıdan da benzer bir atraksiyon bekliyorum. Bugün yeşile döner en azından.
Originally Posted by EGEDUK Olma mı? Sigara içiyor olsam, keyif sigarası yakmıştım. Sarı gacıdan da benzer bir atraksiyon bekliyorum. Bugün yeşile döner en azından. bence sıra ingilterede altını bir süre camdan kurtarmazlar rusyayıda altın konusunda zora sokmaya çalışıyorlar
Originally Posted by ayhan53 bence sıra ingilterede altını bir süre camdan kurtarmazlar rusyayıda altın konusunda zora sokmaya çalışıyorlar strelin hareketlendi muhtemelen BOE de faiz arttırımını sürdürecek
Originally Posted by EGEDUK Olma mı? Sigara içiyor olsam, keyif sigarası yakmıştım. Sarı gacıdan da benzer bir atraksiyon bekliyorum. Bugün yeşile döner en azından. Lagarde su koyverdi eylülde 50 yapmayabiliriz duruma bakacağız dedi. Röpteşambırını alacak üstü den
Originally Posted by ayhan53 Lagardr su koyverdi eylülde 50 yapmayabiliriz duruma bakacağız dedi. Bardağı duvara fırlattım zaten.
Originally Posted by EGEDUK Bardağı duvara fırlattım zaten. Röpteşambırda gidebilir sıkı sarıl
Originally Posted by ayhan53 Röpteşambırda gidebilir sıkı sarıl Kaldık yine don atlet.
Forum Rules
Yer İmleri