devreleri de yaktık
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Sabah 24 alım yapmıştım ek yapmadım çünkü inatla düşürmeye çalışıyor. Şeker alınca uyarmıştım o pcin girdiği tahtalar maalesef iflah olmuyor. Biraz can sıkabilir o nedenle kademe alım her zaman uygundur
bu nasıl bir teknik çalıştırmak öyle
https://www.tradingview.com/x/tmPLaUQx/
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Allahın lütfu git-gellerle bugün %30 marj yaptı %12'sini yakaladım. Çok fazla trade yapıyorlar kağıtta son 2-3 ayda adamlar ihya oldu bizi de ihya ettiler. Cevher gibi unum. Bugün hayatımdaki işlem rekorumu kırdım..
Güzelde bir kapanış yaparsa tadından yenmez unumun![]()
Bugün güzel trade imkanı verdi. Ben girmedim o toplara ama becerebilen olduysa tebrikler.
Zaten bugünden sonra adım adım zorlaşacak trade etmek. Malum, VBTS...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yaklasik son yarim saattir tahtayi izliyorum. 23.92de 50bin lot satista bekliyordu, saniyesinde aldilar. Al sat, al sat 460milyon TL hacim oldu. Koca imkb30 hisselerinin cogunda bu kadar hacim yok.
Bu al sat isinden para yapan varsa bravo. Net toplamdan bakinca cok da para yapan yok gibi. Ornegin Is Yatirimdan toplam 146milyon TLlik hacim olmus bugun. Son durumda net 92bin lot net alicili Is Yatirim. Bu net alim lotunun hesaplanan alis fiyati 23.50. Hisse zaten su an 23.88. O kadar cambazlik sonucu ortada birsey yok. (kisi bazli fark ediyordur, ama dedigim gibi toplamdan bakinca araci kurum bazli ortada bir kar yok). Diger araci kurumlar da benzer.
Yer İmleri