devreleri de yaktýk
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Sabah 24 alým yapmýþtým ek yapmadým çünkü inatla düþürmeye çalýþýyor. Þeker alýnca uyarmýþtým o pcin girdiði tahtalar maalesef iflah olmuyor. Biraz can sýkabilir o nedenle kademe alým her zaman uygundur
bu nasýl bir teknik çalýþtýrmak öyle
https://www.tradingview.com/x/tmPLaUQx/
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Allahýn lütfu git-gellerle bugün %30 marj yaptý %12'sini yakaladým. Çok fazla trade yapýyorlar kaðýtta son 2-3 ayda adamlar ihya oldu bizi de ihya ettiler. Cevher gibi unum. Bugün hayatýmdaki iþlem rekorumu kýrdým..
Güzelde bir kapanýþ yaparsa tadýndan yenmez unumun![]()
Bugün güzel trade imkaný verdi. Ben girmedim o toplara ama becerebilen olduysa tebrikler.
Zaten bugünden sonra adým adým zorlaþacak trade etmek. Malum, VBTS...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yaklasik son yarim saattir tahtayi izliyorum. 23.92de 50bin lot satista bekliyordu, saniyesinde aldilar. Al sat, al sat 460milyon TL hacim oldu. Koca imkb30 hisselerinin cogunda bu kadar hacim yok.
Bu al sat isinden para yapan varsa bravo. Net toplamdan bakinca cok da para yapan yok gibi. Ornegin Is Yatirimdan toplam 146milyon TLlik hacim olmus bugun. Son durumda net 92bin lot net alicili Is Yatirim. Bu net alim lotunun hesaplanan alis fiyati 23.50. Hisse zaten su an 23.88. O kadar cambazlik sonucu ortada birsey yok. (kisi bazli fark ediyordur, ama dedigim gibi toplamdan bakinca araci kurum bazli ortada bir kar yok). Diger araci kurumlar da benzer.
Yer Ýmleri