Originally Posted by
Achiles
Şakkadanak Batırel' in hesabını hacklemişler...galiba?
Cumhurbaşkanı, Merkez Bankası Başkanını süs diye mi seçti? Türk lirasını güçlendirecek tedbirleri al, dedi. Vatandaşın dövize yönelmesini önle dedi.
Enflasyonu düşürecek kararları hayata geçir, dedi. Sen ne yaptın? 4 ayda politika faizini %19 dan %14 e düşürdün, sonra defteri kapattın.
15 Eylül de 8,44 olan dolar kuru bugün 17,70 e yükseldi. 10 ayda Türk lirası tam %110 değer kaybetti. Enflasyonu 40 puan aştı. Kurların yükselmesiyle enerji faturamız katlandı, ithal ürünlerin fiyatı tavana çıktı.
Etiketler yaz ortasında bile küçülmüyor.. Paranın değeri böyle mi korunur? Her şeyi siyasetin sırtına yükleyerek, benim adım Hıdır elimden gelen budur, diyerek koltuğa oturup maaşını alarak para yönetimi olmaz! Taşın altına sadece elinizi değil tüm gövdenizi koyacaksınız.
Faiz arttırmak gerekiyorsa bunu gözünüzden yaşlar akarak da olsa yapacaksınız.
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...el/630045.aspx
Ne bu şimdi
İleride bakın ben demiştim demenin yolunu döşemiş...iyi de eski dediklerin ne olacak, 14 ün de altına düşür diyordun ???
Tak tak...değiş tonton

Fed öncesi manevraları bunlar. Algı oyunu...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri