Sayfa 859/993 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    indirip kaldırma yetkisini ÖTV yi reyiz e vermişler
    indirir mi dersin
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    indirir mi dersin
    Bay kemal ikinci el fiyatına sıfır araba aldıracam diyo tepeden versek mi aracı

3. Bugun yarın FED toplantısı yok mu? Buralarda piyasalar da sakin

Egeduk ustad nerede yaw evdeyim yazarım diodu?

Bay kemal ikinci el fiyatına sıfır araba aldıracam diyo tepeden versek mi aracı
    o işi yapsın arabamı alayım resimini duvarıma koyacağım.amk araba alacakken kapısını alamıyorum cıldıracam.

araba fiatları 3 katına gitti mesela toyotonunki 260'dı sıfır şimdi en boşu 500-600. amk eylülden beri 3e katlarmı katladı işde.

Bugun yarın FED toplantısı yok mu? Buralarda piyasalar da sakin

Egeduk ustad nerede yaw evdeyim yazarım diodu?
    yarın var egeduk da powell ı iknaya çalışıyor bu ay az arttırın diye yoksa euro 1 in altına düşecek diyomuş
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    sonra demesin mi laaann bu iktisat çok değişik bişeymiş neyin kafasını yaşıyormuşuz yıllardır diye

bide Alemanya nın bizi kıskanmadığını fark ettiği gün yanında olmak isterdim

2 damla yaş süzüldü....
    Her iki cümlede de işyerinde sesli güldüm, neyse millet farkına varmadı

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şakkadanak Batırel' in hesabını hacklemişler...galiba?

Cumhurbaşkanı, Merkez Bankası Başkanını süs diye mi seçti? Türk lirasını güçlendirecek tedbirleri al, dedi. Vatandaşın dövize yönelmesini önle dedi.

Enflasyonu düşürecek kararları hayata geçir, dedi. Sen ne yaptın? 4 ayda politika faizini %19 dan %14 e düşürdün, sonra defteri kapattın.

15 Eylül de 8,44 olan dolar kuru bugün 17,70 e yükseldi. 10 ayda Türk lirası tam %110 değer kaybetti. Enflasyonu 40 puan aştı. Kurların yükselmesiyle enerji faturamız katlandı, ithal ürünlerin fiyatı tavana çıktı.

Etiketler yaz ortasında bile küçülmüyor.. Paranın değeri böyle mi korunur? Her şeyi siyasetin sırtına yükleyerek, benim adım Hıdır elimden gelen budur, diyerek koltuğa oturup maaşını alarak para yönetimi olmaz! Taşın altına sadece elinizi değil tüm gövdenizi koyacaksınız.

Faiz arttırmak gerekiyorsa bunu gözünüzden yaşlar akarak da olsa yapacaksınız.

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...el/630045.aspx

Ne bu şimdi

İleride bakın ben demiştim demenin yolunu döşemiş...iyi de eski dediklerin ne olacak, 14 ün de altına düşür diyordun ???

Tak tak...değiş tonton
    Necmettin Batıranel , ekeenoomi ustası , Çocugun yanında arkadaşları ellerinde AY FON son moda telefonları oyun oynuyorlar mesac çekiyorlar , eyleşiyorlar ,
    O çocuk aklından geçiriyor , benimde bir Ay Fonum olsa diyor , bende niye yok.diyor , neden bana almıyorsunuz diyor .

Soruya cevap ver Eyyyy Batiranel.

Sende ,,,,,,,,,,,,,,sürülecek akıl var mi acaba ?
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 859/993 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •