Sayfa 529/2361 İlkİlk ... 2942947951952752852953053153957962910291529 ... SonSon
Arama sonucu : 18883 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Geleceği görenlerden biridir. Yazdıgı kitaplardan birindeki olaylar, yüz yıldan daha uzun bir süre sonra aynen gerçekleşmisti.
    Bir gemi batar, bir filika icinde 3 kisi kurtulur. Kurtulanlardan biri cok genc, zayif bir cocuktur.
    Diger 2 kisi, cocugu kesip, yerler.
    Bu iki kisi bu kazadan kurtulurlar. Biri vicdanen cok rahatsiz olur ve itiraf eder.
    Londra'da mahkeme gorulur, idam edilirler.
    Batan geminin ismi, tayfalarin ve cocugun ismi birebir aynidir.
    Dunyanin en buyuk sirlarindan biridir.
    Kontrol etmeden, sadece hatirladiklarimi yazdim. Belki de karistiriyorum, sizler kontrol ediniz.
    Bu kitaptaki de gerceklesebilir. Benim bekledigim 4 saatte degil, 4 gunde olduren bir virus. Yine boyle kanamali.
    @erefefik

2. Derya Unutmaz, MD
    @DeryaTR_
    Aşıların kalp krizi veya pıhtı oluşturduğuna dair söylentiler külliyen dezenformasyon/yalan olduğu gibi; 600 bin kadar covid hastasında yapılan bu araştırmada-tam TERSİ-aşılar, covid sonrası, ilişkili kalp krizi & pıhtılaşma/damar tıkanmasını ÖNLÜYOR! NET!

https://jamanetwork.com/journals/jam...rticle/2794753
    @erefefik

3. rxpu
    @r_x_p_u
    ·
    5s
    Bursa Teminale nihayet giriş yapabildim.
    870 otobüs saydım. Bir tanesinin de %57'si içerde.
    870.57
    Kestane gürgen palamut altı yaprak üstü bulut.
    @erefefik

4. @erefefik

5. Hedera Güncel
    @hederaguncel
    Imperial College fizik bölümünde bilim insanları ışığı maddeye çevirme yöntemini bulduklarını ifade etti.
    @erefefik

6. O yol niye Bakü'de bitsin? Dogu Turkistan'a kadar hatta niye Dogu Turkistan'da bitsin? Hong Kong'a Japonya'ya hatta New York'a da gider?
    @erefefik

7. Sadettin Tantan
    @sadettintantan
    ·
    18s
    Türkiye’nin en önemli fizikçilerinden Prof. Dr. Engin Arık ve arkadaşları, 2007’de Isparta’daki bir uçak kazasında aramızdan ayrıldılar. Ülkemiz o gün sadece altı değerli bilim insanını şaibeli bir kaza sonucu kaybetmedi, aynı zamanda o değerleri bir bilinmezliğin içinde bıraktı.
    Kapitalizmin amcaoğlu Emperyalizm var. Bunun temel hedefi, gelişmekte olan ülkelerdeki, gelişmeye dönük girişimleri baltalamak. İşte böyle aşağılık eylemleri yapar. Bu yüzden gelişmekte olan ülkelerin, gelişmiş ülke olma ihtimali hiç yoktur.

Yalan ve Korku Imparatorluğu aslında yıkıldı. Uzatmaların sebebi yerine ne koyulacak?
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Aşı olmak için güvendiğim bilim insanlarindan biri de budur.

Arkadaşlar bir tansiyon aleti alıp, mutlaka tansiyonunuzu ve nabzınızı ölçüp, kaydediniz. Benim nabiz ve tansiyonum bozulmuştu. Önce nabiz bozuldu, sonra tansiyon. Nefes egzersizleriyle ve açik havada yuruyus, şnav, mekik, biraz da kardiyo ile önce nabiz duzeldi. Şimdi de tansiyon normal gözüküyor.
    Cafein tansiyonu yükseltiyor. Germe hareketleri videosunu eklemiştim. Bunların gerçekten çok faydası var. Öyle hemen gidip ilaca baslamayiniz.
    Aşılar sebebiyle extra dikkat ediniz. Hiç bir şey aniden olmaz, mutlaka sinyal verir.
    Limbik sistem ve amigdala nefes ve diger egzersizleri 4 hafta sonra farkediyor. Bu yüzden bir ay sabirla bu egzersizleri yapınız. Tansiyon 14'ün üstündeyse şnav, mekik falan yapmayiniz. Videoda uzmanin dedigi gibi cok daha yumusak hareket ediniz.
    @erefefik

Sayfa 529/2361 İlkİlk ... 2942947951952752852953053153957962910291529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •