Sayfa 703/897 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Bizim limonda sıkıla sıkıla su kalmadı adam hâlâ posasını sıkma derdinde [emoji16]

Bu kafayla devam et enerji zaman kaybı ...

Deniz hava mükemmel resmen 10 sene daha gençleştim patron göcekte yatında ne cevizler kırıyordur en az 20 sene de o gençlesmistir.

O zaman rakı balık ayvalık

Her ne kadar ayvalıkta olmasam da yatışa devam spek keyfi gelince biri sevabına yazıversin bu aralar fazla bakamıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Bizim limonda sıkıla sıkıla su kalmadı adam hâlâ posasını sıkma derdinde [emoji16]

Bu kafayla devam et enerji zaman kaybı ...

Deniz hava mükemmel resmen 10 sene daha gençleştim patron göcekte yatında ne cevizler kırıyordur en az 20 sene de o gençlesmistir.

O zaman rakı balık ayvalık

Her ne kadar ayvalıkta olmasam da yatışa devam spek keyfi gelince biri sevabına yazıversin bu aralar fazla bakamıyorum.
    Biraz keyfi geldi galiba, yazin dedin diye yaziyorum…

3. Aslında yazacak bişey de yok tarlamız arsa oluyor emsallerinin fiyatı belli.. spek hala beleşe mal veriyor.. sanırım birisi aldı biraz almaya devam ederse ederine gider, etmezse spek yüne düşürür fiyatı.. ama çokta zamanı yok busefer ağustosa çıkmaz kaldı… hayırlısı olsun diyorum artık.. arsaya meteor düşmedikçe İstanbullun göbeğinde adalara nazır imarlı arsamız oluyor 3 vakte kadar.. bırak borsacılar farklı fiyatlasın…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Sn tarlacı teşekkür ederim iyi yapmışsınız arkadaşlar ile denizde vakit geçiriyoruz malum güneş ve d vitamini lazım kemiklere iyi geliyor.

Demek ki posa sıkmaktan oda yoruldu keyfi bilir artık .

Son güneşin batısıyla beraber bir tur daha deniz keyfi yapalım peşine akşam yemeğine bir mangal yakmak lazım çok enerji harcadık sağlam dengeli beslenmek lazım.

günlükte 229.00 önemliydi ama asıl soru şu haftalıktaki 239.90 direnci geçilecek mi.? 20 haziranda feyk attılar.. yaklaşık 54 indikatör olumlu sinyal verdi ama (Caroline) CRLN olmaz dedi.. ama bu sefer 223.50 de izin verdi.. bu yüzden Carolini dinlerim.

https://www.youtube.com/watch?v=Sk2yoOY8CTU
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Teknik analize saygı duyarım.
    Ama tarlanın tekniği olmaz parayı basan düdüğü çalar.
    Tahtada gerçekleşen işlemlerin de büyük bir çoğunluğu fiktif işlemler.
    Trade etmeye çalışanın donunu alırlar.
    Mali da parayı da veren alan bir grup .

Hadi ben kaçar bahçede işlerim var biraz domates biber patlıcan arasında gezeyim.
    Akşama ustalar kapanışı nasıl yapmış gelir bakarım.
    Bol kazançlar dilerim umarım herkes gönlünden geçen fiyata satar malını ve bir an önce süreç tamamlanır.

228.90 a dokunmak isteyebilir..ama bu bir şeyi değiştirmez..

bizi biz yapan. özgürce kullanma hakkı bize ait olan düşüncelerimizdir..bu yüzden her düşünceye saygı duyarım..

Teknik analiz bize olacakları değil, olma olasılıklarını gösterir.. bu olasılıkları akılcı bir şekilde kullanmanın yararlarını gördüm..

haftalıkta 13 Hazıran ve 18 Hazıranda bu denendi ve üzeri kapanış yapamadı.. ancak bu hafta kapanış ile şu an ki(sar ağırlıklı) CRLN 217.70 direnci üzerinde kapattı..

bu sadece yükselme olasılığının biraz daha arttı şekinde yorumlanabilir..

not ''oturan boğa zıplayan, çekirgeden fazla kazanır''

kazancınız bol ve daim olsun..

Son düzenleme : esozcan; 29-07-2022 saat: 11:49.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Açılışı acemiler yaptılar hadi bakalım ustalar kapanış için iş başına.

Madem teknik seviyelerde denen di test edildi yürüyelim arkadaşlar.

Izlemeye geldim pişman etmeyin .

Sayfa 703/897 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •