Sayfa 36/581 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 281 - 288 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Hükümet bu şirketin dolandıcı yatırımcısını sömürdüğünü görmüyormu da A ya yükseltiyor işlem hacmi a sınıfı olmayı destekliyormu ,sürekli yatırımcısının cebine gözünü diken acemi bir yönetim mecburen zararda satamıyoruz bedelliden vereceğim parayı haram ediyorum gerçi bunların haram nedir ne kadar bilirler umurundamı bilmiyorum ama

2. Devre keste rahatla i.......bin kağıdı

3. Organize isler bunlar...

4. Kısa vade bi halt olmaz düşüncesiyle ve lanet okuyarak 2,26 dan kol kestik.....
    Kalanlara bol sabır ve kazançlar...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

5. 2.20 yi gördü battığımızın resmidir adiler

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    2.20 yi gördü battığımızın resmidir adiler
    arkadaşlar bedelli sermaye arttırımı neden olumsuz karşılandı bu kağıda yabancıyım. açıklaya bilirseniz sevinirim?

7.  Alıntı Originally Posted by sshakir Yazıyı Oku
    arkadaşlar bedelli sermaye arttırımı neden olumsuz karşılandı bu kağıda yabancıyım. açıklaya bilirseniz sevinirim?
    Neden mi olumsuz karşılandı,çünkü s....r b.k tan bi kağıt sana zorla kağıdını satıyor zarardasın ve Nike Nike almak zorundasın.aşa basarak kimseye satış fırsatı da vermiyor kar verse millet satar başka kağıt mı yok ama mecbur bu dilencilere para vermek zorunda bırakılıyorsun.anladın mı arkadaşım

8. Senin cebindeki paraya göz dikiyor resmen soyguncu bunlar.almam diyemiyorsun maliyet yüksek ya kol kesecek yada bunların kölesi olacaksın seç iki şık

Sayfa 36/581 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •