Sayfa 664/1003 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Viop XLII

1. An itibariyle flat durumumu bozdum, tekrar masadayım ama elimi süülemiycem. Kapatınca yazıcam
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bizim sistem kendine geldi alıma devam et diyor. Biz sanırım ömür boyu bir nikah kıydık bu pozlar ile yola devam. Arada tabi küçük kaçamaklar yapıyorum ama aramızda

3. Pıst 100 de eylül ve ekimde ki hem global hem bizimle ilgili olumsuz beklentilerim gerçekleşirse piyasalar 2. dip beklentimi paylaşmıştım çok önceden.Teknik olarak beklentim 2200-2150 bantları.
    sonra OBO çalışmaz dedin muhabbeti olmasın ben bu analizi SAĞ omuzdan önce yapmıştım burada.
    bakalım piyasalar neye karar verecek.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. sankı dun aksam sanal kalacak gıbı genel duruma bakınca Amerıkaya verılen cosku coınler dısında fazla etkılemedı pıyasayı 3ten sonra dıkkat etmek lazım gıbı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yemekçi OBO ya fazla takılmayın bilanço dönemi bademcuk tahtalarınada treda edin.
    herkesin gördüğü obo çalışmaz , diğer bir konu günlük obo larda gerçekleştikten sonra obo muş hikayeleri başlar.
    mesala buradan aşağı bassa 2500-2490 bu seferde TOBO nun sağ omuzu konuşulacak.
    Öyle aynen
    rakamlar arası fazla
    önce 2350 ye inecek
    sonra orada bakılacak duruma
    bir o arada 10 sefer poz değiştiririz

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    An itibariyle flat durumumu bozdum, tekrar masadayım ama elimi süülemiycem. Kapatınca yazıcam
    Bozkurt ekürünle beraber bu işleri burada bırakın sizden başka bu işleri burada dillendiren varmı yok.
    Sabah akşam aynı şeyleri yazmanın ne gereği var, benim elimden sana ne veya senin elinden bize ne .
    yazmak isteyen yazsın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Piyasa alıcılı değil pek dükat etmek lazım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt ekürünle beraber bu işleri burada bırakın sizden başka bu işleri burada dillendiren varmı yok.
    Sabah akşam aynı şeyleri yazmanın ne gereği var, benim elimden sana ne veya senin elinden bize ne .
    yazmak isteyen yazsın
    Sindoma abi haklısın da, yanlız şüüüle bi durum mevcut
    Hergün pastaya bakmıyorlar mı kim almış kim satmış diye,
    Veya
    Biz kumarcılar olarak palaya sinyal yolluyoruz, anektarı masaya koy deye
    bilmem anlatabildim mi
    ayrıca benim ekürim yok, bu arenada herkes yalnızdır, tek başına
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 664/1003 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları