Sayfa 161/751 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ereğli 2,5 mşlyar dolar
    Koç 2 milyar dolar
    Akbank 500m dolar
    Yapı kredi 500m dolar
    ……
    Turco 10m dolar olur 😂😂

Froto yu 1-1,5 milyar dolar da kaparsak, fena da olmaz
    Kamu, dağıtım şirketleri, üretim şirketlerini özelleştirerek 2015-2016 da elektrikte tam serbest piyasa koşullarına geçecek düzenleyici tarafta olması gerekirken 180 derece dönüşle yeniden oy-secim kaygıları ile piyasa yapıcı kimliğine büründü. Serbest piyasanın kar marjları için tavan fiyat belirleyebilirdi ancak (para basarak, vergiler ile) hazineden sübvanse ederek son kullanıcıya maliyetin altında enerji satmanın ülke için ciddi ekonomik sonuçları olacağı aşikar.

2. Bugün MB sunumu vardı. Tam fecaat. CDS ler doğru değil, rezervlerimiz artıyor, Liralaşma devam 😂😂 bu kadar yalan üst üste söylenir mi

3.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bankacı olacaklar birde … Sabancı uzak durulması lazım
    sadece sabanci degil bu ulkede uzman diye gezinen finansal riskten haberi olmayan sirketleri tasidiklari acik pozisyonla batirmaya surukleyen, yaptiklari fizibilitelerde dogrusal duzlemde dusunen hayatın ise dogrusal olamayan duzlemde ilerledigi, bir cok dinamigin iciice gectigi ancak ceteris paribus un sadece ders kitaplarında oldugunu anlayamayan bir suru okumus cahil ahkam kesmekte, sirket yonetmekte, fizibilite yapmakta, sirket degerlemekte, analistlik yapmakta vs vs liste uzar. Malzeme kalitesi bu

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Kamu, dağıtım şirketleri, üretim şirketlerini özelleştirerek 2015-2016 da elektrikte tam serbest piyasa koşullarına geçecek düzenleyici tarafta olması gerekirken 180 derece dönüşle yeniden oy-secim kaygıları ile piyasa yapıcı kimliğine büründü. Serbest piyasanın kar marjları için tavan fiyat belirleyebilirdi ancak (para basarak, vergiler ile) hazineden sübvanse ederek son kullanıcıya maliyetin altında enerji satmanın ülke için ciddi ekonomik sonuçları olacağı aşikar.
    Avrupa ve ABD de bu is vatandasa cek dagitilarak yine hazine subvansiyonu ile yapiliyor. TR de ise fiyatlar uzerinden subvansiyon yapilmaya calisilmasinin sebebi enflasyonun artmasinin ve arttikca paranin yine dolara yonlenmesi dolarin fiyatinin daha da artmasinin onune gecmek amacli Ne kadar basarili oldugu tartisilir ama arkasindaki yatan paradigma bu

5.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    İlla getirteceksiniz oraya 😂
    Yedek akçeyi kötü günler için ayırmak lszım ) 20 centten turco, 5 dolardan ford falan
    alan da ne bilim bir kaç yıla ekonomik olarak farklı kulvara gecer.

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Yedek akçeyi kötü günler için ayırmak lszım ) 20 centten turco, 5 dolardan ford falan
    alan da ne bilim bir kaç yıla ekonomik olarak farklı kulvara gecer.
    hic bir sey olmaz 20 centden alan 30 cente satar.. alemlerde ahkam keser. Bir daha 20 cente dussun diye

herkes soros herkes buffet

Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    hic bir sey olmaz 20 centden alan 30 cente satar.. alemlerde ahkam keser. Bir daha 20 cente dussun diye

herkes soros herkes buffet
    Benim Turcoların dörtte biri 23 cent.
    90 crnttebile satmadım.
    Tekrar 20 cent olursa yarısının maliyeti 20 olur)

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    İlla getirteceksiniz oraya 😂
    Senin için herşey.
    Fulle diye😅😅

Sayfa 161/751 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz