Originally Posted by GP 2100 bu dolar kuruyla bile 125 dolarýn altý. Bunun için bir likidite krizi yada siyasi kaos gerekir sanýrým. Ýhtimal içindemi. Elbette( Bir bahane ile oralara inebiliriz ama aþaðýsý olmamalý. Dolar kurunu yakalamakta zor
https://twitter.com/osman_ozen1/stat...cM6YLK8UVXbOyQ Doðru söylüyor aslýnda. Bu sektörü komple özel- kamu daðýtým, iletim, üretim artýk tüm faaliyet kollarýnda komple yeniden düzenlemek lazým..
Originally Posted by wasaban Bir bahane ile oralara inebiliriz ama aþaðýsý olmamalý. Dolar kurunu yakalamakta zor Dolar bazlý zirve 5 dolar, dolar bazlý dip neden 50 kusur centler olmasýn. En en kötü senaryo.. 1700/30=55 cent
Originally Posted by bigdata Dolar bazlý zirve 5 dolar, dolar bazlý dip neden 50 kusur centler olmasýn. En en kötü senaryo.. 1700/30=55 cent Ereðli 2,5 mþlyar dolar Koç 2 milyar dolar Akbank 500m dolar Yapý kredi 500m dolar …… Turco 10m dolar olur 😂😂 Froto yu 1-1,5 milyar dolar da kaparsak, fena da olmaz
Originally Posted by wasaban https://twitter.com/osman_ozen1/stat...cM6YLK8UVXbOyQ Doðru söylüyor aslýnda. Bu sektörü komple özel- kamu daðýtým, iletim, üretim artýk tüm faaliyet kollarýnda komple yeniden düzenlemek lazým.. ihalede bol keseden fiyat arttirsin. Sonra ihale bedelini odemek icin dovizle borc alsin sonra tasidigi acik pozisyonun ceremesini vatandas ceksin. Borsada hissesi olunca perspektif de kayiyor
Originally Posted by thinktt ihalede bol keseden fiyat arttirsin. Sonra ihale bedelini odemek icin dovizle borc alsin sonra tasidigi acik pozisyonun ceremesini vatandas ceksin. Borsada hissesi olunca perspektif de kayiyor Bankacý olacaklar birde … Sabancý uzak durulmasý lazým
Originally Posted by wasaban Ereðli 2,5 mþlyar dolar Koç 2 milyar dolar Akbank 500m dolar Yapý kredi 500m dolar …… Turco 10m dolar olur 😂😂 Froto yu 1-1,5 milyar dolar da kaparsak, fena da olmaz Bence turco da 20 cent 50 milyon usd altý olmaz. 50*30/255= 5,7 - 5,8 ler turco da dip olur..
Originally Posted by bigdata Bence turco da 20 cent 50 milyon usd altý olmaz. 50*30/255= 5,7 - 5,8 ler turco da dip olur.. Ýlla getirteceksiniz oraya 😂
Forum Rules
Yer Ýmleri