Sayfa 912/993 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. 2 doz aşılıyım , son aşıyı eylülde olmuştuk.
    Şimdi 5-6 ayda bir hatırlatma dozu vs deniyor. E bu aşı uzun vadeli test edilmemiş bir aşı. Kaçsanızda yakalanıyorsunuz hele ki evde okula giden bir çocuk vs varsa.hatırlatma dozları bu kadar sık yapılması neye göre.. belki bizde şu an antikorumuz yeterli.. dünyada kaç tane aşı 6 ayda bir tekrarı yapılıyor..bi tetanoz biliyorum o da 10 yılda bir. Grip olan herkes covid büyük kısmı deniyor şu dönemde. 1 hafta önce ailecek herkes geçirdi grip. Belki de coviddik? Covid geçirmekte antikor yaratmıyor mu, yaratıyor..

2. novacheck vb sürüntü test kiti alın..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Topik kapanana kadar iddaa vardı ama herkes aynı entiriyi bir daha atıyor o yüzden iddamı geri Çekiyorum
    Söyleriz 500 mesaj uzatırız maksat iddia dediğin şey gerçekleşsin
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Misss... Gibi Uludağ var götünüzü dondurmaz püfür püfür, mına koyayım 2 bin rakım olan her yer cennet Türkiyede, ben 865 metrede kaldığımdan, o bahsettiğim yer terliyor.
    Rakim 2 bin metre olunca ne farkediyor? Oksijen oranimi nem oranimi nedir guzel yapan?

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2 doz aşılıyım , son aşıyı eylülde olmuştuk.
    Şimdi 5-6 ayda bir hatırlatma dozu vs deniyor. E bu aşı uzun vadeli test edilmemiş bir aşı. Kaçsanızda yakalanıyorsunuz hele ki evde okula giden bir çocuk vs varsa.hatırlatma dozları bu kadar sık yapılması neye göre.. belki bizde şu an antikorumuz yeterli.. dünyada kaç tane aşı 6 ayda bir tekrarı yapılıyor..bi tetanoz biliyorum o da 10 yılda bir. Grip olan herkes covid büyük kısmı deniyor şu dönemde. 1 hafta önce ailecek herkes geçirdi grip. Belki de coviddik? Covid geçirmekte antikor yaratmıyor mu, yaratıyor..
    Bu soruları sormanız güzel ama geç kaldınız sanki biraz.

Kredi alipta dolar olanı bulmak bu kadarda mi zor?sıkı bir ceza olmalı.ama nerede o günler.

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kredi alipta dolar olanı bulmak bu kadarda mi zor?sıkı bir ceza olmalı.ama nerede o günler.
    Fiziki alınmışsa takibi imkansız

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Topik kapanana kadar iddaa vardı ama herkes aynı entiriyi bir daha atıyor o yüzden iddamı geri Çekiyorum
    iddia neydi usta.

Sayfa 912/993 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •