Sayfa 176/751 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1. 8,80 - 9 arası sattıklarımın bir kısmını 7,30 - 7,40 lardan aldım. 6,70 leri bekledim ama olmadı.
    7,90 lardan aldıklarımı 8,45- 8,50 civarı satıp 8 den geri aldım, ama 8,06 dan satamadım.

Şimdi sorguladığım konu bu hisse yatırım amaçlı mı yoksa trade amaçlı mı değerlendirilmeli...

2. forumda her trade edene boylesine kar imkani saglamasi bir bana mi garip geliyor. Tahtaci veya toplamak isteyen olsa boyle mi olur? Takas o kadar daginik ki buradakiler farkinda olmadan tahtaci rolunu mu ustleniyor?

3.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Takas o kadar daginik ki buradakiler farkinda olmadan tahtaci rolunu mu ustleniyor?
    Herkes tahtacı denen bi gayba sövüyor ama bence borsada azımsanmayacak kadar tahta için bu yazılan geçerli, başıboş olan hisselerde, arada bir bi oyuncu gelip hareketini yapıyor buralarda.

4.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    forumda her trade edene boylesine kar imkani saglamasi bir bana mi garip geliyor. Tahtaci veya toplamak isteyen olsa boyle mi olur? Takas o kadar daginik ki buradakiler farkinda olmadan tahtaci rolunu mu ustleniyor?
     Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Herkes tahtacı denen bi gayba sövüyor ama bence borsada azımsanmayacak kadar tahta için bu yazılan geçerli, başıboş olan hisselerde, arada bir bi oyuncu gelip hareketini yapıyor buralarda.
    Ben şahsen pasifte bekletiyorum alış ve satışları. Çok çok nadirdir, 2 kademe üst üste aktiften lot aldığım…

https://twitter.com/aliarifakturk/st...VVFdVPwDCU2ZOQ

Şöyle bir gelişme var. Resmi duyuru oldu mu bilmiyorum..

5. 3. çeyrekte kayıp olmaması lazımdı… hele böyle sektör içi ödemeler dengesinden kaynaklanan.

Açıkcası benim risk senaryomda ağırlıklı ürünün fiyatından kaynaklanan akaryakıt satışlarında daralma ( 2021 3. çeyrek kıyasla) ve gaz arzı/ gaz maliyeti- Ptf ortalaması makasının daralması vardı. Aklıma gelmezdi bademlerin yeni yeni icatlar çıkarıp, GTŞ leri kollayacağı..

6. Yok ESG , yok sıfır karbon salınımı hedefi vs… Beyin bedava. Kesintisiz enerjinin tedariği için kömür- nükleer- doğalgaz lazım. İleride 10 sene sonra elektriği depolayacak bşr sistem kurulur, o zaman bakarız.

Shell Türkiye müdürü ; 2050 sıfır karbon hedefimize bağlı kalacağız, öncelikle doğrudan fosil kaynak sahası işletmeciliğinden çıkacağız dedi… Zaten geçen senede ABD deki sahayı 5-6 milyar dolar karşılığı Conoco ya satmışlardı.

7.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Diye diye olacak.
    Secret😂
    2026 olmasın ama.
    Hemen.
    Alacak bi saf olursa😂
    2026 vizyonumuz aynen devam … Bir olacağız, diri olacağız …. 😂

Almanlar akıllı adamlar( burda enerji yatırımı yapanlar hariç 😂) kocaman arsa var. Gaz bağlantısıda var. Olmadı seracılık ve/ veya organik tarım falan yaparız. Denizli de zeytincilik var mı bilmiyorum ama varsa , zengin ülkelere zeytinyağı satarız

8. Kurulu gücü bize yakın doğalgaz çevrimlerin 1- 30 Temmuz üretimleri;

Bilgin Samsun 887mw ……. 184.352 mwh
    Unit Kocaeli 865mw …….. 69.481 mwh
    Gama Kırıkkale 853mw…….. 292.155 mwh
    Baymina Ankara 770mw…….. 145.649 mwh
    Turco Denizli 775mw…….. 62.746 mwh

Bazıları koşulları kabul edip , çalışmış görünüyor. Ya da devam eden kontrat yükümlülükleri var.. Bilemiyorum.

Sayfa 176/751 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •