Sayfa 148/608 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Sen genede ozak hakkında kesin konuşma [emoji23] sattiktan sonra kesin şuralara gelecek demek etik değil

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsacılarda bu ben bildimcik hiç bitmez .. parayı sessizler kazanır...
    Bu mu etik olan..???

Kimse uyanmadan malı kendin götürmekmidir dürüstlük..???

Ayrıca ben al sat yapmak istesem her hafta yapardım..!!!

Nereden aldığımı ve nereden satacağımı açıkça yazdım, bunu da ana portföyümü bozmadan ek alımlar yaparak yaptım..!!!

Herkes günlük treyd ederken biz ayda yılda bir treyd yapınca mı al satçı oluyoruz..!!!

Yine söylüyorum, bugüne bakıp ona göre geri alırım yada biraz daha satıp beklerim, çünkü uyanıklar sessiz sessiz mal itelerken keriz gibi izlemeye niyetim yok..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

2. Renksiz kokusuz bir açılış yaptı bizim hırsızlar, 7,47 ..;-)))

Herşeyi biz belirler, kuralı biz koyarız diyor çakallar..!!

Bizde bekler anlarız niyetinizi, sıkıntı yok..;-))

Bu arada, iyi ki sattıklarımla ASELSAN almışım..;-)

Son düzenleme : 11.Muratblsk; 01-08-2022 saat: 10:32.

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Renksiz kokusuz bir açılış yaptı bizim hırsızlar, 7,47 ..;-)))

Herşeyi biz belirler, kuralı biz koyarız diyor çakallar..!!

Bizde bekler anlarız niyetinizi, sıkıntı yok..;-))

Bu arada, iyi ki sattıklarımla ASELSAN almışım..;-)

1/4 kaptırdın demek )))))))))))) ben sana diyordum sen satmadan götürmeyecekler diye....
    nasip....

4. Valla tahtacı birilerinin malımı almış gibi 1/4 filan bilemeyiz tabi de iyi gidiyor maşallah. 20 lirada bütün mali veririm tabi rakam önümüzdeki 1 ay için geçerli olup enflasyona göre değişiklik gösterebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    1/4 kaptırdın demek )))))))))))) ben sana diyordum sen satmadan götürmeyecekler diye....
    Bu sattığım sadece on gün önce aldıklarım..!!!

Daha beş yıldır kuzu gibi yatan mallara el sürmedim, onların fiyatı 0,77 kuruş tan 7,77 yi gördü bire on kâr cepte..;-))

ama benim hedefim bire yirmi oluncaya kadar beklemek, anca o zaman Ahmet efendi ile helalleşiriz..;-))

on günde %30 almakta iyidir, aç gözlü olmamak lazım, bizden alanda kazansın dimi..;-))

6. 11.murat, bu sitede, belki de tüm internet camiasında gördüğüm en itici insanlardan birisin. Yanlış anlama, siyasi görüşünden bağımsız bu kanaate vardım

7.  Alıntı Originally Posted by visitor Yazıyı Oku
    Bana göre, yazdıklarınızla hisseye çok zarar veriyorsunuz, yazılarınızı okurken geriliyorum, zaten çok fazla kazanmışsın bu hisseden, sat, sende kurtul bizde kurtulalım. Savaşmayı da seviyorsun, buradakinden çok daha fazla haksızlık ve hırsızlık olan yerler var o yerlerle uğraşmaya zamanın olur
     Alıntı Originally Posted by visitor Yazıyı Oku
    11.murat, bu sitede, belki de tüm internet camiasında gördüğüm en itici insanlardan birisin. Yanlış anlama, siyasi görüşünden bağımsız bu kanaate vardım

Baktım da son iki yorumunda sadece bana karşı olmuş, demekki senin dümenine ot tıkamışım ki kuyruk acın var, emin ol hiç umrumda değil..!!!

Ne zaman satarım ne zaman alırım benim bileceğim şey, seni enteresr etmez, çok istiyorsan sen git başka hissede ky düdüklemeye çalış..!!

8.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Kardeş; beniim savaşım haksızlık ve hıtsızkılla, Ahmet efendi bunlara son versin o gün gömerim baltamı..!!!
    Ama önce onun son ana kadar bekletip milleti kanser etme huyunu bırakması şart, sermaye piyasasına girdiği günden beri milleti nasıl düdüklerim hesabı yapıyor, galip gibileri hisseye musallat eden de onun bu hazımsızlığı...!!!
    Tam bu sefer adam olacak diyoruz, daha büyük kazık atıyor, savaşan aslında biz değiliz, adam Don Kişot gibi kendi hissesine saldırıyor haberi yok, aslında var da işine gelen bu..!!! Al sat yaparak çok daha fazla kazandığını düşünüyor, düşük fiyat ile az nakitle çok işlem hacmi oluşturup kısa vadecileri avlıyor, olay bu..!!!
    Velasılkelam, bize savaş açan kendisi, hem hissemi alın diyor, hemde satalım diye elinden geleni yapıyor..!!!
    Yok öyle üçkuruşa beşi bir yerde hisseyi satmak, gerekirse beş yıl daha bekler maliyetimi 10 kuruş yapar 40 TL ye satarım, bu iş kan davasına döndü çünkü..!!!

visitor efendi nin zoruna giden yorumum..!!!

Her kelimesinin sonuna kadar arkasındayım..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!

Sayfa 148/608 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •