Sayfa 760/1003 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Viop XLII

1. Bilal EKŞİ
    @BilalEksiTHY
    ·
    1h
    Havacılık büyüyor.✈ï¸

Pazar günü %88 doluluk ile yolcu sayısı rekoru kırdık. ������

Maşallah!

Tam tamına 272.275 yolcumuzu uçaklarımızda misafir eyledik. Tarihi rekor bu!

Türkiye ���� büyüyor, #THY yüksekten uçuyor.

2. Fragmanı bitirdik. Asıl filme hemen mi geçecek pala yoksa biraz oyalanayım mı diyecek göreceğiz.

3. 2.2 dolara kadar %50 yukarı potansiyel var. Dolar düşerse potansiyel de düşer ama dolar neden / nasıl düşsün onu bilmiyorum. Dolar arttıkça yukarı potansiyel de artıyor. Gider gitmez kimse bilemez.

Seçimden önce ve yabancı yokken de orayı geçmesi benim için sürpriz olur, yabancı gelir mi dersen niye gelsin ki onu da bilmiyorum.
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Fragmanı bitirdik. Asıl filme hemen mi geçecek pala yoksa biraz oyalanayım mı diyecek göreceğiz.

4. Döşüyelim abi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    2.2 dolara kadar %50 yukarı potansiyel var. Dolar düşerse potansiyel de düşer ama dolar neden / nasıl düşsün onu bilmiyorum. Dolar arttıkça yukarı potansiyel de artıyor. Gider gitmez kimse bilemez.

Seçimden önce ve yabancı yokken de orayı geçmesi benim için sürpriz olur, yabancı gelir mi dersen niye gelsin ki onu da bilmiyorum.
    Daha 150$ bile gelmedik.

SPOT kapanış, her zamanki gibi güne en iyi alıcı başlayan Garanti Yatırım, alıcı gelince günü en iyi satıcı kapattı, piyasanın sattığı bütün malı BofA tek başına karşıladı, alıcı tarafı çok güçlü görünüyor,

7. ABD ADR'lerde durum.

GARAN 0,86 iken sonradan biri sattı 0,79 oldu.

Yabancı henüz yükselişi onaylamıyor gibi.

Aybaşlarında emeklilik fonlarının alışı oluyor onun etkisi olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Hisseleri bosaltim ama firsatlar bitmez sistem sat vermesede geri gelecek gibi.

Sayfa 760/1003 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •