Sayfa 936/993 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

emekli olmak ne güzel para tıkkır tıkkır geliyo

Erdoğan: Son 20 yılda her kesimden insanımızın hak ve özgürlüklerini karşıladık. Özgüveni güçlenmiş bir ülke olarak her alanda hedeflerimizi büyüttük.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Emekli promosyonu konusunda, ben mevcut bankamdan memnunum, zamanında şöyle iyiliği oldu, bu yüzden promosyon için bankamı değiştirmeyi düşünmüyorum diyen olmadı sanırım. Varsa da ben görmemiş olabilirim.
    Sonuç : Vefa, İstanbul’da bir Semt adıdır.
    Anında satarız üç kuruşa

Şaka bir yana, zaten eskisini de yenisini de kullanıyorduk, kredi kartı, hesap, alım/satım, otomatik ödeme v.s. vardı zaten ikisinde de, ekstra bir şey yapmadık yani sadece taşıdık, hatta otomatik ödemelerin sadece ikisini taşıdım, gerisi eskisinde duruyor.

Şimdi ikinci maaşı da taşıyacaz, çok sıra vardı geçen bir bankada, yani ikisini toplayınca az para değil, niye kalsın bu ekonomik şartlarda...

Ha, iyilik derken, valla hiç bir iyilik görmedim şimdiye kadar, kötülük de görmedim, zaten beklentilerimiz ne ki; makaslar düşük olsun, kredi kartı aidatı istemesin, telefonla arayınca bir saat bekletmesin o kadar, başka bi numara yok...ha bir de kendi paramı bankamatikten çekerken yok limit aşımı diye ekstra komisyon kesmeye kalkmasın....

Erdoğan : Dünya küçülürken biz üreterek büyüdük .

Erdoğan : Ya faiz kur enflasyon denklemine uygun kısıtlamaya gidecektik yada istihdam odaklı yeni bir yola gidecektik . Biz tercihimizi vatandaşımızdan yana kullandık .

Erdoğan : Vatandaşlarımızın en düşük maliyetle Dogalgaz kullanmasını sağlıyoruz

Erdoğan : Krizden pozitif ayrışma stratejimizi başarıyla uyguluyoruz .

Erdoğan : Diğer ülkelerden pozitif olarak ayrışıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ben emekli bile olamam amk

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bugün ing de 8 ay kalan promosyonumu kapatıp 7500 Tl ye akpanga sina transfer oldum bi 250 tl de çip para alacam . Toplam 563 tl promosyon ve kredi hikayesi geri ödemesi yaptım ing ye , acıbadem akbanka sidikleri koyu ,yaşlılar koşmuslar hemen parayı alıp yiyecekler ,yaw millet ne paragöz olmuş arkadaş .
    Yaw eski sistem olsa, ihale sistemi, rekabet v.s. 20-30 bin TL olması lazım promosyonun 3 sene için, geçen söyledim geçen bi yerde ihale yapmışlar promosyon 30 bin TL...

Bizim beklentiler düştü iyice de, yüksek geliyor millete..bankalar anlaştılar kendi aralarında, üleştiler kurum kurum semt semt, promosyonun üstüne kondular...

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yaw eski sistem olsa, ihale sistemi, rekabet v.s. 20-30 bin TL olması lazım promosyonun 3 sene için, geçen söyledim geçen bi yerde ihale yapmışlar promosyon 30 bin TL...

Bizim beklentiler düştü iyice de, yüksek geliyor millete..bankalar anlaştılar kendi aralarında, üleştiler kurum kurum semt semt, promosyonun üstüne kondular...
    Memlekette durust adam mi kaldi, banka durust olsun.

8. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Ordu'da fındık fiyatlarını açıkladık, Bay Kemal rahatsız oldu. Neymiş, 72 lira düşünüyormuş. Sen düşünmeye devam et." https://t.co/B84dtCsbMi

Diyecek çok fazla bir şey de kalmamış. Neyse sayılı gün çabuk geçer diyelim..

Sayfa 936/993 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •