emekli olmak ne güzel para tıkkır tıkkır geliyo
emekli olmak ne güzel para tıkkır tıkkır geliyo
Erdoğan: Son 20 yılda her kesimden insanımızın hak ve özgürlüklerini karşıladık. Özgüveni güçlenmiş bir ülke olarak her alanda hedeflerimizi büyüttük.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Anında satarız üç kuruşa
Şaka bir yana, zaten eskisini de yenisini de kullanıyorduk, kredi kartı, hesap, alım/satım, otomatik ödeme v.s. vardı zaten ikisinde de, ekstra bir şey yapmadık yani sadece taşıdık, hatta otomatik ödemelerin sadece ikisini taşıdım, gerisi eskisinde duruyor.
Şimdi ikinci maaşı da taşıyacaz, çok sıra vardı geçen bir bankada, yani ikisini toplayınca az para değil, niye kalsın bu ekonomik şartlarda...
Ha, iyilik derken, valla hiç bir iyilik görmedim şimdiye kadar, kötülük de görmedim, zaten beklentilerimiz ne ki; makaslar düşük olsun, kredi kartı aidatı istemesin, telefonla arayınca bir saat bekletmesin o kadar, başka bi numara yok...ha bir de kendi paramı bankamatikten çekerken yok limit aşımı diye ekstra komisyon kesmeye kalkmasın....
Erdoğan : Dünya küçülürken biz üreterek büyüdük .
Erdoğan : Ya faiz kur enflasyon denklemine uygun kısıtlamaya gidecektik yada istihdam odaklı yeni bir yola gidecektik . Biz tercihimizi vatandaşımızdan yana kullandık .
Erdoğan : Vatandaşlarımızın en düşük maliyetle Dogalgaz kullanmasını sağlıyoruz
Erdoğan : Krizden pozitif ayrışma stratejimizi başarıyla uyguluyoruz .
Erdoğan : Diğer ülkelerden pozitif olarak ayrışıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ben emekli bile olamam amk
Yaw eski sistem olsa, ihale sistemi, rekabet v.s. 20-30 bin TL olması lazım promosyonun 3 sene için, geçen söyledim geçen bi yerde ihale yapmışlar promosyon 30 bin TL...
Bizim beklentiler düştü iyice de, yüksek geliyor millete..bankalar anlaştılar kendi aralarında, üleştiler kurum kurum semt semt, promosyonun üstüne kondular...
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Ordu'da fındık fiyatlarını açıkladık, Bay Kemal rahatsız oldu. Neymiş, 72 lira düşünüyormuş. Sen düşünmeye devam et." https://t.co/B84dtCsbMi
Diyecek çok fazla bir şey de kalmamış. Neyse sayılı gün çabuk geçer diyelim..
Yer İmleri